Referenties Sollicitego

Zelf zeggen dat je de beste bent is leuk, maar als anderen het zeggen is het goud waard! Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik het bedrijf Sollicitego gestart met de ambitie om mensen te coachen in het sollicitatieproces en ze weer gelukkig te laten zijn in hun carrière. Met het team hebben we dan ook hard gewerkt om zoveel mogelijk sollicitanten aan een baan te helpen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Afgelopen jaar hebben wij vele sollicitanten succesvol gecoacht met als resultaat dat bijna iedereen inmiddels weer aan de slag is. Dat is waar we het voor doen!
 
Wij zijn daarom ook zo trots als een pauw om de vele lovende reviews te lezen. Dit geeft echt een boost om door te gaan!!! Mocht je nou ook nog hulp kunnen gebruiken met solliciteren en twijfel je nog of het je voldoende gaat opleveren? Bekijk hier de referenties om te zien hoe degenen die je voor gingen de sollicitatiediensten hebben ervaren en wat ze ermee hebben bereikt. Wie weet zien we binnenkort ook jou terug!

 

Deel deze informatie:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *