Referenties Sollicitego

Referenties Sollicitego

Zelf zeggen dat je de beste bent is leuk, maar als anderen het zeggen is het goud waard! Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik het bedrijf Sollicitego gestart met de ambitie om mensen te coachen in het sollicitatieproces en ze weer gelukkig te laten zijn in hun carrière. Met het team hebben we dan ook hard gewerkt om zoveel mogelijk sollicitanten aan een baan te helpen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Afgelopen jaar hebben wij vele sollicitanten succesvol gecoacht met als resultaat dat bijna iedereen inmiddels weer aan de slag is. Dat is waar we het voor doen!

Wij zijn daarom ook zo trots als een pauw om de vele lovende reviews te lezen. Dit geeft echt een boost om door te gaan!!! Mocht je nou ook nog hulp kunnen gebruiken met solliciteren en twijfel je nog of het je voldoende gaat opleveren? Bekijk hier de referenties om te zien hoe degenen die je voor gingen de sollicitatiediensten hebben ervaren en wat ze ermee hebben bereikt. Wie weet zien we binnenkort ook jou terug!

Auteur

Bas Klein Geltink

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals.

GEEF JE MENING!

* VUL A.U.B. ALLE VELDEN IN

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image