Workshops & Spreker

Zoekt u een enthousiaste spreker over de onderwerpen ‘solliciteren’ en ‘carrière’? Een USP om een volle zaal te krijgen? Of misschien wel een extra communicatiekanaal richting Young Professionals? Motivatie is het logische gevolg van inspiratie: precies wat Bas bewerkstelligt met zijn eigenzinnige visie op de toekomst van solliciteren. Hij betrekt deelnemers op een humorvolle wijze en enthousiasmeert ze op een praktische manier om in beweging te komen.

workshop-klein-gelting-sollicitego
beurs-klein-gelting-sollicitego

Als betrokken partner kijken we samen met u naar de doelstelling van de organisatie en de boodschap die u heeft voor uw medewerkers. Of het nu gaat om het trainen van collega’s in het afnemen van sollicitatiegesprekken, begeleiden van een outplacementtraject, een korte presentatie geven of een (meer)daagse workshop waarin alle facetten van solliciteren aan bod komen: we zorgen ongeacht de vorm altijd dat de boodschap overkomt en uw doelstelling wordt behaald.

Interesse? Neem contact op! Wij bespreken dan eerst uw wensen en behoeften en doen vervolgens een passend en vrijblijvend voorstel.

  workshop-solliciteren

  Zij gingen u o.a. voor

  SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

  Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
  Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
  INSCHRIJVEN
  Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
  close-link
  Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
  zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
  privacyverklaring.
  close-image