Hallo Sollicitego, hoe gaat het nu?

Hallo Sollicitego, hoe gaat het nu?

Ben je nieuwsgierig hoe het gaat met de mensen achter Sollicitego? Wil je weten wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd is en wat er nog gaat gebeuren? Lees dan verder!

Afgelopen maand is het wat stil geweest?! Niet dat wij van Sollicitego helemaal stil hebben gezeten, achter de schermen is veel gebeurd, maar soms is het wel lekker om wat gas terug te nemen. Zelf ben ik dat nu heerlijk aan het doen in Zuid-Amerika. Afgelopen 1,5 jaar is een geweldige achtbaan geweest, die ik voor geen goud had willen missen. Hierover meer in dit artikel.

Dit waren de hoogtepunten:

 1. Het aantal cliënten wat door onze inzet een baan heeft gevonden.
  De positieve referenties liegen er niet om! Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in onze dienstverlening en de lovende referenties! Met onze hulp is de kans op een baan onveranderd op 80% gebleven, waarbij het aantal geholpen cliënten gigantisch is gestegen.
 2. Het ontmoeten van duizenden interessante mensen.
  Met Sollicitego ben ik zowel online als offline ontzettend veel leuke en interessante mensen tegengekomen. Dit zijn teveel namen om hier allemaal op te noemen, maar des te dierbaarder zijn ze voor mij. Iedereen bedankt voor je tijd, inzet, hulp en oprechte interesse!
 3. Onze succesformule is verder geoptimaliseerd.
  Oefening baart kunst, waarbij alle ervaringen meegenomen zijn. Hierdoor is er een uiterst succesvolle en efficiënte trainings- en adviesformule ontstaan.
 4. Het groeiende team.
  Groei is een logische stap wanneer aanvragen blijven stijgen. Hierbij is en blijft constante kwaliteit voor mij van onschatbare waarde. Vera Bootz zet zich, na haar succesvolle stage, nu gemotiveerd in om gezamenlijk alle sollicitatiebrieven en cv’s te perfectioneren. Phillip Bacher straalt wanneer er weer een Nederlander succesvol een baan in Duitsland heeft gevonden. En achter de schermen zijn er (stiekem) al meer trainers actief, hierover later meer.

Dit waren de dieptepunten:

 1. Het besef dat een week zo voorbij is!
  Mijn hoofd barst van de ideeën, o.a. omdat er zoveel kansen zijn. Tijd en geld zijn hierin vaak de remmende factoren.
 2. Dat 20% van onze cliënten nog een baan zoekt.
  Aankomende tijd zullen we ons hard maken om ook deze groep alsnog aan een baan te helpen. Onze dienstverlening is voor iedereen en zou voor iedereen succesvol moeten zijn.

Wat kun je na de zomer van ons verwachten?

 1. Wij blijven altijd klaar staan om met passie ook jou te helpen een baan te vinden!
 2. Om nog meer cliënten aan een baan te helpen zal het team langzaam groeien. Langzaam omdat de hoge kwaliteit gewaarborgd dient te worden.
 3. We gaan filmpjes maken! Samen met stagiaire Coen Zijp en Chris Kok van Corparatevideos.nl gaan we enkele gave filmpjes schieten. Ons doel is zo’n gouden ster in Los Angelos! Als een anabolenkoning als Arnold Schwarzenegger het lukt moet het ons ook lukken! Toch?
 4. Nog meer leuke, gave maar ook informatieve berichten op Social Media. Klik hier om je te abonneren op onze Facebookpagina, zodat je hiervan niks mist.
 5. Het is nu tijd om nog even te genieten van de wereld. Met de geruststellende gedachte dat ik de leukste baan in de wereld voor anderen en mijzelf heb gecreëerd: het coachen van mensen om hun droom te verwezenlijken.
Auteur

Bas Klein Geltink

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals.

GEEF JE MENING!

* VUL A.U.B. ALLE VELDEN IN

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image