Outplacement

Outplacement gaat over meer dan het zo snel mogelijk vinden van een nieuwe baan. Het is ook een kans om na te denken over een andere richting, het is afscheid nemen van een werkgever en het is het opdoen van veel nieuwe indrukken. Waar precies het accent ligt, dat is bij iedere persoon en ieder outplacementtraject anders. Maar het is wel die menselijke maat die maakt dat je achteraf positief kan terugkijken op een tijd van verandering. Laat ook jouw ervaring een positieve zijn!

Een outplacementtraject is intensief en gaat uiteindelijk over jouw toekomst(!) Kies begeleiding daarom zorgvuldig, je gaat immers een tijd lang nauw samenwerken. Naast alle slagingspercentages en aanbevelingen is een klik gewoon erg belangrijk. Schroom niet om vrijblijvend een intakegesprek aan te vragen om te zien of die klik er is!

Een outplacementtraject bij Sollicitego heeft als groot voordeel dat wij als ex-recruiters weten waar werkgevers naar zoeken, deze eisen koppelen aan jouw behoeften en wensen en dus een strategische koers kunnen bepalen. Bovendien heeft de sollicitatiewereld geen geheimen meer voor ons en leren we jou succesvol te solliciteren. Ook beschikken wij over een groot zakelijk netwerk, waardoor jouw baankansen vergroot worden. Tot slot hanteren we flexibele werktijden, waardoor je ook ’s avonds en in het weekend bij ons terecht kunt. Wel zo fijn!

De één vindt snel een baan en bij de ander duurt het iets langer. We houden altijd de moed erin! Het staat in ieder geval voorop dat we samen alle eventuele tegenslagen verwerken en natuurlijk de successen uitgebreid vieren.

Voordelen van outplacement bij Sollicitego

 

Twijfels? Niet nodig! Wij zetten de voordelen nog een op een rijtje:

  • Persoonlijke en praktijkgerichte sollicitatieadviezen
  • De trainer weet dankzij jarenlange ervaring als recruiter waar werkgevers naar zoeken
  • Flexibele tijden: ook ’s avonds en in het weekend
  • Een groot zakelijk netwerk van de trainer
  • Een betrokken trainer die er voor je is bij ups en downs
  • 80% van de cliënten vindt een baan, bij andere bureaus is het gemiddelde 67%

 

Nu wel overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@sollicitego.nl of 020-8943445.

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je opnemen

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image