Outplacement

Loopt je contract bij je huidige werkgever af? Een enorme domper natuurlijk! Gelukkig zijn er ook goede werkgevers die je niet zomaar wegsturen en die je een outplacementtraject bieden. Je gaat dan binnen een bepaalde termijn onder begeleiding op zoek naar nieuw werk. Laat ons jouw wegwijs in deze intensieve zoektocht zijn.

Een outplacementtraject bij Sollicitego heeft als groot voordeel dat wij als ex-recruiters weten waar werkgevers naar zoeken, deze eisen koppelen aan jouw behoeften en wensen en dus een strategische koers kunnen bepalen. Bovendien heeft de sollicitatiewereld geen geheimen meer voor ons en leren we jou succesvol te solliciteren. Ook beschikken wij over een groot zakelijk netwerk, waardoor jouw baankansen vergroot worden. Tot slot hanteren we flexibele werktijden, waardoor je ook ’s avonds en in het weekend bij ons terecht kunt. Wel zo fijn!

Aanpak

 

Hoe het traject in zijn werk gaat, maakt de infographic hieronder duidelijk. Een korte samenvatting: je zit samen met de coach om de tafel die jou ook daadwerkelijk gaat begeleiden. We kijken wat je behoeftes en verwachtingen zijn en we stellen een plan van aanpak op voor jou en je werkgever. Dit is allemaal geheel vrijblijvend.

Zie je het zitten om met ons in zee te gaan? Dan bepalen we een strategie en kijken we wat nodig is om dit doel te bereiken. Denk hierbij aan het aanpassen van je cv, LinkedIn en het vinden van een geschikte zoekstrategie. We oefenen ook verschillende sollicitatietechnieken, zodat je het gesprek met zelfvertrouwen tegemoet gaat.

De één vindt snel een baan en bij de ander duurt het iets langer. We houden altijd de moed erin! Het staat in ieder geval voorop dat we samen alle eventuele tegenslagen verwerken en natuurlijk de successen uitgebreid vieren.

Voordelen van outplacement bij Sollicitego

 

Twijfels? Niet nodig! Wij zetten de voordelen nog een op een rijtje:

  • Persoonlijke en praktijkgerichte sollicitatieadviezen
  • De trainer weet dankzij jarenlange ervaring als recruiter waar werkgevers naar zoeken
  • Flexibele tijden: ook ’s avonds en in het weekend
  • Een groot zakelijk netwerk van de trainer
  • Een betrokken trainer die er voor je is bij ups en downs
  • 80% van de cliënten vindt een baan, bij andere bureaus is het gemiddelde 67%

 

Nu wel overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via [email protected] of 020-8943445.

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je opnemen

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link

Ontvang onze maandelijkse 
nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
STUUR MIJ TIPS & TRUCS
Ontvang onze maandelijkse 
nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
Stuur mij tips & trucs