“Het nieuws dat er wederom een cliënt een nieuwe baan heeft is priceless. Daar doen wij het allemaal voor.”

Jong, vernieuwend en een tikje eigenwijs: dat is Sollicitego!

Wat wij doen

Op onze eigen wijze coachen wij sollicitanten in de zoektocht naar een baan. Wij zijn er voor iedereen die rondloopt met vragen op het gebied van solliciteren. Behalve face-to-face en online sollicitatietrainingen bieden wij ook andere diensten aan, zoals een sollicitatiebrief- of cv-controle.

Een baan garanderen kunnen wij niet, maar wij trainen je wel om succesvoller te solliciteren. Dit doen we met veel enthousiasme en op een oprechte manier. Vaak confronterend, maar wel de basis voor positieve veranderingen. Het nieuws dat er wederom een cliënt een nieuwe baan heeft, is priceless. Daar doen wij het allemaal voor! Lees hier de vele reacties van werkzoekenden die na de hulp van Sollicitego een baan veroverden!

Pak je succes

Het ontstaan

Met jarenlange ervaring als recruiter weet Bas Klein Geltink, oprichter van Sollicitego, als geen ander waar bedrijven naar zoeken en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden. Er was echter iets wat hem als recruiter dwars ging zitten: hij wist precies waar de pijnpunten bij afgewezen sollicitanten lagen, maar die kennis kon hij niet doorgeven. Het gevolg was dat ze bij volgende sollicitaties precies dezelfde fouten maakten.

Hij is altijd van mening dat je moet doen wat je gelukkig maakt. In zijn geval dus mensen helpen door het overdragen van zijn kennis. In 2014 zei hij zijn baan op en maakte een jaar lang een geweldige wereldreis. Hij deed inspiratie op dankzij andere culturen en schreef vanuit een hangmat zijn businessplan. In 2015 werd Sollicitego een feit! De bedrijfsontwikkelingen zijn hierna razendsnel verlopen en tot veel vreugde vond Bas gemotiveerde teamgenoten die over dezelfde missie beschikken en deze succesvol uitdragen. Anno 2017 is Sollicitego het grootste trainingsbureau op het gebied van solliciteren geworden in Nederland. Daar zijn we maar wat trots op!

Wij zijn gespecialiseerd in

Solliciteren

Van een cv dat uitgekozen wordt tot een winnend sollicitatiegesprek, wij beschikken over de “know how” zodat ook jij een baan verovert.

Personal Branding

Om je carrièredoelen te behalen moet je jezelf op de juiste manier laten zien. Wij adviseren je op slechts die punten waar nodig.

Outplacement

Voor elke deur die dichtgaat, gaat er ook één open, misschien nog wel een betere. Wij begeleiden je zodat ook jij deze deur opent.

Het geheime wapen van Sollicitego

Cees RobbertsenSollicitatietrainer

Succes valt of staat bij je eerste indruk! Vanuit mijn corporate achtergrond begeleid ik je naar een winnend sollicitatiegesprek.

PHILIPP-VALERIUS G. BACHERSollicitatietrainer (Duits)

Als ondernemer sla ik graag voor anderen een brug tussen de Nederlandse en Duitse cultuur.

Rian WeemenCommunications Manager

Mijn handen jeuken om een tekst of lay-out krachtiger te maken zodat de persoon tot zijn recht komt.

Sabine PietersSollicitatietrainer

Met veel toewijding coach ik cliënten zodat ook zij hun idealen kunnen bereiken.

Bas Klein GeltinkManaging Director

Als creatieve ondernemer creëer ik met veel plezier kansen voor zowel onze cliënten als het team.

GezochtRecruiter

Wij zoeken een partner in recruitment. Iemand die onze cliënten (indien gewenst) gaat bemiddelen.

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image