Re-integratie

Ziekte komt voort uit een samenloop van omstandigheden die soms al langdurig spelen. Als de bom dan uiteindelijk barst, is het te laat voor verzuimpreventie. Het is dan tijd om samen een re-integratietraject te starten. Buiten de wettelijke verplichting geloven wij dat er in iedereen bereidheid schuilt een steentje bij te dragen aan onze maatschappij. Noem ons goedgelovig. Wij kijken eerder trots naar onze succesvolle re-integratietrajecten die soms een onverwachte en positieve wending namen door een synergie van duidelijkheid, creativiteit en inzichten door onze schat aan kennis van de mens en arbeidsmarkt.

re-integratie-3
Stress beheersing door
Virtual Reality

Leer op een veilige manier
het stresshormoon Cortisol te
domineren en positief te gebruiken

Alle hens aan dek! Om erger te voorkomen is het noodzaak samen met u en uw medewerker op onderzoek uit te gaan welke mogelijkheden er zijn om hem of haar terug te laten keren in uw organisatie. Snelheid is geboden om verdere vervreemding van de werknemer tegenover uw organisatie te voorkomen.

Lees verder...

De wereld is gelukkig groter dan de eigen organisatie. Het is tijd geworden om met de werknemer de vleugels uit te slaan en een nieuwe werkplek te vinden en te veroveren. Naast een intensieve persoonlijke begeleiding – waarbij wij kijken naar de kennis, kunde en bereidheid van de werknemer – slaan wij een brug naar de arbeidsmarkt.

Lees verder...

Het is helaas tijd om de schade op te nemen. De storm is gaan liggen en de slachtoffers voelen de pijn. Wij nemen hierin de schade op van trajecten ondernomen door andere bureaus die – ondanks de professionele inzet en de beste bedoeling – niet tot een succes in het 1ste en 2de spoor zijn gekomen.

Lees verder...

Het begin...

De eerste stap in de goede richting is communicatie. Neem hiervoor zonder verplichtingen via dit formulier of 020-8943445 contact met ons op.

  Zij gingen u o.a. voor

  Re-integratie bij Sollicitego

   Binnen  24 uur welkom, ook in de avond en in het weekend

   

   Creatieve oplossingen door onze kennis van de markt

   

   √ Stress positief leren gebruiken door Virtual Reality

   

   √ Bemiddeling door onze partner ALGOrecruit

  Bekend van

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

  SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

  Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
  Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
  INSCHRIJVEN
  Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
  close-link
  Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
  zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
  privacyverklaring.
  close-image