Workshop sollicitatiegesprekken afnemen bij SDR Elektrotechniek

Workshop sollicitatiegesprekken afnemen bij SDR Elektrotechniek

Afgelopen week waren wij te gast bij SDR Elektrotechniek. Een bedrijf dat ontzettend gave projecten doet zoals in het Anne Frankhuis! Omdat een succesvol bedrijf begint bij het aannemen van de juiste collega’s hebben Bas Klein Geltink & Cees Robbertsen hen de kneepjes van het vak geleerd. Buiten een vrolijke dag, wat typerend is voor de bedrijfscultuur van SDR, is er o.a. geoefend met “zware kost” zoals de STAR(R)-methode en LSD. Dit zijn onderdelen uit de workshop “Sollicitatiegesprekken afnemen” die Sollicitego geeft in het bedrijfsleven.

 

Bij SDR zijn ze o.a. op zoek naar een Calculator, Projectleider en BIM-modelleur. Neem gerust contact met hen op wanneer je meer afwisseling in je werk zoekt omdat hun unieke (renovatie)projecten elke keer weer een uitdaging zijn!

Tags
Auteur

Bas Klein Geltink

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals.

GEEF JE MENING!

* VUL A.U.B. ALLE VELDEN IN

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image