Workshop over assessments

Vandaag een workshop gegeven over assessments in het sollicitatieproces. Samen met de enthousiaste deelnemers zijn wij op zoek gegaan naar antwoorden op de volgende vragen: Welke soorten assessments zijn er eigenlijk? Wanneer worden deze gebruikt en bij welke bedrijven? Zijn assessments kansen of juist bedreigingen voor een sollicitant? En hoe kun je je het beste voorbereiden op een assessment?

workshop assessments de Broekriem Sollicitego
Door o.a. de interactie met de deelnemers was het ontzettend leuk om te doen. Zij zijn weer naar huis met een berg nieuwe tips & trucs voor het solliciteren!

Met dank aan Stéphanie Giljam als event manager van de Broekriem.

Deel deze informatie:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *