Curriculum Vitae

Het curriculum vitae (cv) is het eerste waar recruiters naar kijken en is daarom zeer bepalend of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek. Vaak beslissen recruiters binnen tien seconden of jij wel of niet de geschikte kandidaat bent voor de functie. Je cv moet er dus volledig, aantrekkelijk en overzichtelijk uitzien. Is dit niet het geval? Dan is de kans heel groot dat jouw motivatiebrief niet eens gelezen wordt. Besteed dus de nodige tijd aan je cv!

Op deze pagina vind je tips en trucs en andere nuttige gratis hoogwaardige informatie over alles wat met het maken van het perfecte cv samenhangt. Denk daarbij aan waar recruiters bij het beoordelen van een cv op letten en wat er dus standaard in je cv moet staan. Doe er je voordeel mee, want hiermee ben jij in staat om een cv te maken die je waarschijnlijk een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek oplevert! Veel succes en we vinden het leuk om te horen of je wat aan de tips hebt gehad!

 

CV check

cv check

Je cv moet perfect zijn om voor een sollicitatiegesprek uitgenodigd te worden. Laat daarom je cv controleren door Sollicitego, expert in cv's! Voor meer informatie hierover bekijk je de dienst cv check.