Curriculum Vitae

Het curriculum vitae (cv) is het eerste waar recruiters naar kijken en is daarom zeer bepalend of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek. Vaak beslissen recruiters binnen tien seconden of jij wel of niet de geschikte kandidaat bent voor de functie. Je cv moet er dus volledig, aantrekkelijk en overzichtelijk uitzien. Is dit niet het geval? Dan is de kans heel groot dat jouw motivatiebrief niet eens gelezen wordt. Besteed dus de nodige tijd aan je cv!

Op deze pagina vind je tips en trucs en andere nuttige gratis hoogwaardige informatie over alles wat met het maken van het perfecte cv samenhangt. Denk daarbij aan waar recruiters bij het beoordelen van een cv op letten en wat er dus standaard in je cv moet staan. Doe er je voordeel mee, want hiermee ben jij in staat om een cv te maken die je waarschijnlijk een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek oplevert! Veel succes en we vinden het leuk om te horen of je wat aan de tips hebt gehad!

CV CHECK

Je cv moet perfect zijn om voor een sollicitatiegesprek uitgenodigd te worden. Laat daarom je cv controleren door Sollicitego, expert in cv’s! Voor meer informatie hierover bekijk je de dienst cv check.

Bas Klein GeltinkEigenaar - Sollicitego

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image