Sollicitatiebrief

Een sollicitatiebrief is bijna net zo belangrijk als je cv. Hierin kun je goed je persoonlijkheid en motivatie naar voren laten komen wat de doorslag zal geven of je op sollicitatiegesprek mag komen. Besteed hier dan ook de nodige tijd aan en lees je tekst altijd nog een paar keer door. Hieronder vind je tips en trucs en andere nuttige gratis informatie van hoge kwaliteit over alles wat met het maken van een perfecte brief samenhangt. Hiermee ben jij in staat om een motivatiebrief te maken die je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek oplevert! Succes!

SOLLICITATIEBRIEF CONTROLE

Je sollicitatiebrief moet perfect zijn om voor een sollicitatiegesprek uitgenodigd te worden. Laat daarom je sollicitatiebrief controleren door Sollicitego, expert in solliciteren! Voor meer informatie hierover bekijk je de dienst sollicitatiebrief controle.

Bas Klein GeltinkEigenaar - Sollicitego

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image