Sollicitatiegesprek

Als je curriculum vitae (cv) en sollicitatiebrief sterk genoeg waren, mag je eindelijk op sollicitatiegesprek komen. Tijd om echt te laten wie jij bent en de recruiter te overtuigen waarom jij zo geschikt bent voor deze baan. Maar hoe ga je ervoor zorgen dat jij niet degene wordt die het nét niet wordt? Hieronder vind je vele tips en trucs en andere nuttige gratis informatie van hoge kwaliteit over alles wat met het perfecte sollicitatiegesprek samenhangt. Hiermee ben jij in staat om die baan met gemak binnen te slepen!

Loop je vast met solliciteren? Tijd om dat patroon te doorbreken met een face-to-face training! Lees hier alles over een privé sollicitatietraining.

Bas Klein GeltinkEigenaar - Sollicitego

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link