Referenties

“Tevreden cliënten zijn voor ons het allerbelangrijkste! Daarom zijn wij trots op de vele positieve ervaringen die cliënten geschreven hebben!”

Sollicitatietraining bij Sollicitego is helder, vakkundig en men neemt de tijd voor je. Ik dank Sollicitego voor de goede begeleiding en professionele kennis.

Hedwig de Leeuw

Sollicitego heeft mij een stuk meer zelfvertrouwen gegeven in het voeren van een sollicitatiegesprek. Hele fijne tips en goede voorbereiding!

Lisanne Gauw

Tijdens de training hebben we het sollicitatiegesprek geoefend en daarna heb ik veel nuttige tips gekregen met betrekking tot het gesprek, mijn cv en hoe ik potentiële werkgevers kan benaderen. Na twee weken had ik mijn droombaan binnengesleept, dus zeker een aanrader!

Wesley Stokhof

Ik heb nu een hele leuke baan gevonden! Bedankt voor de hulp.

Sebastian van Linden

Bas is an experienced job coach with great skills. He helped me winning new job opportunities. Great personality, sincere and enthusiastic.

Remco van der Stappen

Sabine is een erg goeie trainster, ze weet vrij snel wat jij nodig hebt en weet dit op maatwerk over te zetten tot een training. Daarnaast is ze erg toegewijd en je kunt zien dat ze het met plezier doet.

Jessy Wolthers

Na twee keer te zijn afgewezen bij de sollicitatie voor de huisartsopleiding vond ik het tijd worden voor wat serieuzere voorbereiding. Na kort zoeken op internet, kwam ik al snel op de website van Bas uit. Zijn verhaal klonk duidelijk, oprecht en gepassioneerd. Dit werd ook bevestigd tijdens ons eerste gesprek. Bas is super gemotiveerd om je zoveel mogelijk te helpen en steunen waar hij kan. Ik was telkens erg zenuwachtig om gesprekken te oefenen, maar Bas sleepte me daar fantastisch doorheen. Hij gaat serieus te werk en geeft goede en zinvolle feedback waarbij hij altijd heel eerlijk is. Hij luistert naar waar je behoefte aan hebt. Bas is erg toegankelijk en vriendelijk in contact, waardoor je je ondanks alle ‘oefen-stress’ snel op je gemak voelt. Tussen het serieus oefenen door heb ik ook goed met hem kunnen lachen.

Uiteraard is het even een investering, maar dit was het voor mij dubbel en dwars waard. Ik ben eindelijk aangenomen voor de baan die ik al zo lang wilde! Misschien was het 3x scheepsrecht, maar het was zeker ook te danken aan Bas.

Bas, ik wens je het allerbeste! Nogmaals ontzettend bedankt!

Suzanne Ormel

Ik wil Bas bedanken voor zijn workshop dat hij als spreker van De Broekriem heeft gegeven. Na een positief telefoongesprek ter kennismaking, heeft Bas een groep werkzoekenden kennis en vertrouwen geboden betreft assessment. Bas is enthousiast, positief en professioneel. De deelnemers van De Broekriem zijn allen heel enthousiast geweest.

Stéphanie Giljam-Wols

It was the best decision to consult Sollicitego!
Right away there was a personal click with Bas, he is genuinely interested in the individual he deals with.
We worked out the best way for me to be confident while being myself in job interviews.
What comes together here is passion for his job and people: both thumbs up!

Christian Beutler

Bas is an expert in the field and his expertise provides excellent materials and knowledge that proven to be very helpful. I would happily recommend Sollicitego.

Andhika Hidayat

Heb een 2 uur durende sollicitatietraining bij Bas gevolgd. We begonnen meteen goed van start met een interview waarin Bas als mijn potentiele werkgever fungeerde en mij het vuur aan de schenen legde. Er waren veel persoonlijke vragen en ik heb daarmee ook daadwerkelijk geleerd over mijn eigen drijfveren. Bas had goede inzichten en tips over hoe ik mij beter kan presenteren en stimuleerde mij om de opgedane kennis direct toe te passen. Dat heb ik ook met succes gedaan. Vervolgens had Bas nog goede tips ter verbetering van mijn CV. Tnx Bas!

Philip Stein

Bas heeft mij geholpen bij het schrijven van sollicitatiebrieven. Hij had erg veel nuttige tips, waar ik ook veel aan heb gehad bij andere sollicitaties.

Marcha de Blieck

Goede training en uitstekende feedback die praktisch toe te passen is. Dank voor de training!

Tjeerd Broersma

Waarom je voor ons kunt kiezen

Jouw nieuwe baan is ons succes.

Bekijk onze diensten

90%

Verovert een baan < 3 maanden

1200+

Sollicitanten gingen je voor

5

Collega's staan voor je klaar

Ik wil je bedanken voor je handige tips. Het gesprek was een replica van onze training. Ik heb het geflikt. Aangenomen met zelfs complimenten over mijn gesprek. Ik ga veel vrienden doorsturen naar jou. Resultaat: na tien dagen had ik een baan!

Joachim Kikomeko

Sollicitego is zeer de moeite waard! Zeker voor een aanstaande student zoals ik. Aangezien ik pas 1 keer gesolliciteerd had, en hier een slechte ervaring mee had gehad was ik vrij onzeker. Bas heeft mij zeer goede tips gegeven over dingen waar ik zelf nooit over na had gedacht. Ik heb er nu het volste vertrouwen in om aangenomen te worden bij mijn studie! 

Patricia Koning

Ik ben ontzettend geholpen door de sollicitatietraining van Bas. Na 6 maanden alleen maar afwijzingen en alle standaard boeken en artikelen over solliciteren gelezen te hebben zag ik het niet meer zitten. Bas wist snel waar mijn problemen zaten. Hij had vele concrete tips en we hebben dit samen geoefend. Ik ontving hierna meteen een uitnodiging van een bedrijf! Ik kan Bas aan iedereen aanbevelen omdat hij ontzettend betrokken is en echt maatwerk levert.

Sebastian de Wilde

Ik heb een sollicitatietrainingen van Sollicitego afgenomen. Na enkele afwijzingen op mijn sollicitaties heeft de training mij ontzettend geholpen in het vinden van een baan. Bas wist met slimme tips en trucs echt maatwerk te leveren op mijn behoefte. Vaak waren het maar kleine dingen die een groot verschil maakte. Dit leverde mij meer uitnodigingen op waardoor ik weer het plezier in solliciteren terug kreeg. Kortom echt een aanrader omdat het veel leuker en kwalitatief beter was dan de sollicitatieboeken welke ik eerder gelezen heb. Bedankt en ga zo door!

Dawa Tenzin

Was zeer nuttig! Dit kwam met name door het feit dat het een heel persoonlijk gesprek was. Bas heeft mijn CV en LinkedIn pagina uitgebreid gecheckt en had enorm veel praktische tips ter verbetering. In 2017 ga ik solliciteren (nu studeer ik nog) en ga ik nogmaals de hulp van Sollicitego inschakelen. Bedankt!

Thomas Rietveld

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image