Wij zijn digital nomads!

Coen en ik gaan als “digital nomads” de gehele maand november naar Portugal! Je kunt face-to-face sollicitatietrainingen blijven volgen in Den Bosch en Utrecht. Een online training en overige diensten, zoals een cv check en sollicitatiebriefcontrole, zijn ook gewoon beschikbaar.

Onder de Portugese zon gaan wij hard werken aan de plannen voor 2017! Er staan meerdere gave projecten in de planning, waarmee wij nog meer mensen succesvol naar een baan kunnen begeleiden. Tussen de bedrijvigheid door is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid en sportiviteit, het seizoen voor golfsurfen is namelijk begonnen!

Ben je toevallig in de buurt van Porto? Dan ben je van harte welkom voor een glaasje port of kop koffie.
 
Digital Nomads Sollicitego
 

Deel deze informatie:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *