Meewerkstage Marketing & Communicatie specialist

Ben jij ook super zenuwachtig om te solliciteren? Durf dan maar eens te solliciteren bij de nummer één sollicitatie expert van Nederland!

Leuk dat je verder leest, het betekent dat je over lef beschikt. En juist dat heb je nodig om veel te leren bij ons.

Wat bieden wij jou?

  • Een eigen werkplek tussen bruisende start-ups, zodat je zelf ervaart hoe het is om in een succesvolle start-up te werken.
  • Geen koffie halen en documenten kopiëren maar echte projecten met veel verantwoordelijkheid.
  • Een betrokken stagebegeleider, wij werken echt als een team zodat jij een flinke sprong in je ontwikkeling gaat maken.
  • Je ontvangt een sollicitatietraining t.w.v. 250 euro zodat je carrière een vliegende start maakt!
  • Stagevergoeding van 250 euro bruto per maand.

Wie zijn wij?

Jong, net even anders dan anders en een tikje eigenwijs: dat is Sollicitego. Wij zijn de start-up in het geven van sollicitatietrainingen. In 2015 geboren vanuit passie, begeleiden wij op eigen wijze young professionals succesvol naar een nieuwe baan. HQ is de Starthub met o.a. een zonnig dakterras aan het Vondelpark te Amsterdam. Door onze succesvolle groei worden wij in 2018 het grootste opleidingsbedrijf op het gebied van solliciteren in Nederland.

Wie zoeken wij?

Een creatief iemand met humor, die bereid is keihard mee te werken maar ook mee feest in onze overwinningen. Je gaat onder begeleiding content creëren en verbeteren, beheert de social mediakanalen en werkt actief mee aan het bedenken en uitvoeren van nieuwe (gave) projecten.

Hoe kun je solliciteren?

Te gek dat je bij ons team wilt komen! Je kunt solliciteren via: [email protected] t.a.v. Bas Klein Geltink. Maak je geen zorgen, ook al zijn wij de beste in solliciteren en zien wij meteen wat je beter kunt doen, met sollicitaties van stagiaires zijn wij zeer vergevensgezind.

De startdatum in september 2017.

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *