Leer succesvol
solliciteren

En ga voorbereid op gesprek.

Privé

Sollicitatie training

Solliciteren, het hoort erbij in het leven. Heb jij hier weleens moeite mee gehad? Elke keer maar weer afgewezen worden, keer op keer. Zenuwachtig zit je aan de tafel en probeer je de interviewer zo goed mogelijk jouw sterke punten te laten zien. Elke keer komt de vraag weer, de vraag of je alweer een baan hebt. Elke keer moet je dan ook weer uitleggen dat het nog niet gelukt is om aan een nieuwe carrière te beginnen. Maak je niet druk, wij kunnen je namelijk helpen om een top sollicitatiegesprek neer te zetten! Je volgt een twee uur lange individuele sollicitatietraining bij een van onze professionals in Amsterdam, zo ben je verzekerd van een goed sollicitatiegesprek.

Binnen 24 uur
Ook avond en weekend
Maatwerk
In de buurt of online

Werkwijze

Je herkent het wel, je hebt je droom vacature gevonden die precies bij je past. Hoe ga je er nu voor zorgen dat je deze baan krijgt, zonder dat een ander er mee wegloopt? Wij weten precies waar werkgevers naar op zoek zijn, we hebben jarenlange ervaring in de werving- en selectiebranche. Hierdoor kunnen we jou heel praktisch en individueel helpen. Komt dit niet heel confronterend over? Ja maar het is wel de beste manier om jou te helpen om een zo goed mogelijke kans op die baan te geven. Zo ben je op de beste manier voorbereid voor je sollicitatiegesprek en ga je veel relaxter je eerste gesprek in. Zullen we een wedje maken? Binnenkort zien we jou terug, aan het werk op je nieuwe baan.

Wat een van de andere voordelen van Sollicitego is, is de supersnelle service. Het is nooit fijn om te moeten wachten, dit weten wij ook. Daarom zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur bij ons terecht komt voor een face tot face sollicitatietraining, zelfs s ’avonds en in het weekend.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Hier, dit zijn de redenen waarom je bij Sollicitego op de juiste plek bent om een training te volgen:

√   Binnen 24 uur kun je bij ons terecht, zelfs in het weekend en in de avond

√   In twee uur tijd word je individueel getraind

√   We besteden alleen aandacht aan dingen die voor jou belangrijk zijn

√   Onze trainer weet waar een werkgever naar op zoek is, hij heeft immers jarenlange ervaring van als recruiter

√   Tussen al het serieuze werk is er altijd wel plek voor een grapje tussendoor

Het verloop van een sollicitatietraining ziet er over het algemeen vaak hetzelfde uit: eerst oefenen we een sollicitatiegesprek op basis van de door jou gekozen vacature, zo kan de trainer zelf ervaren hoe goed je kunt solliciteren. Daarna zullen we uitgebreid praten over wat er allemaal goed ging en wat er nog te verbeteren valt. Na dit alles ontvang je een verslag, zo kun je alles nog een keertje doornemen.

Voor aanvang van de training bespreken wij op welke vlakken jij precies hulp nodig hebt. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen:

Voorbereiding, de eerste indruk, competenties, ontwikkelingspunten, motivatie, elevator pitch en STAR-interview techniek. Andere onderwerpen zijn op verzoek mogelijk.

Vervolgens adviseren we je over het aantal uren training je nodig hebt. Meestal kunnen we je in twee uur voldoende bruikbare adviezen geven om naar het sollicitatiegesprek te gaan en plannen we een afspraak in.

Om het je gemakkelijk te maken kun je live de agenda van trainer Sabine Pieters bekijken.

Klik hier om de beschikbaarheid te bekijken. kies een moment waarop het jou uitkomt en rond de bestelling vervolgens af.

De investing in jezelf bedraagt 185 euro voor een twee uur durende training. Dit is inclusief btw, een lekkere kop koffie of thee en een gepersonaliseerd adviesrapport wat je na afloop ontvangt.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom je voorons kunt kiezen

Jouw nieuwe baan is ons succes.

Bekijk referenties

90%

Verovert een baan< 3 maanden

1200+

Sollicitanten gingen je voor

5

Collega's staan voor je klaar

Referenties

Goede training en uitstekende feedback die praktisch toe te passen is. Dank voor de training!

Tjeerd Broersma

Bas is an experienced job coach with great skills. He helped me winning new job opportunities. Great personality, sincere and enthusiastic.

Remco van der Stappen

Bas heeft mij geholpen bij het schrijven van sollicitatiebrieven. Hij had erg veel nuttige tips, waar ik ook veel aan heb gehad bij andere sollicitaties.

Marcha de Blieck

Heb een 2 uur durende sollicitatietraining bij Bas gevolgd. We begonnen meteen goed van start met een interview waarin Bas als mijn potentiele werkgever fungeerde en mij het vuur aan de schenen legde. Er waren veel persoonlijke vragen en ik heb daarmee ook daadwerkelijk geleerd over mijn eigen drijfveren. Bas had goede inzichten en tips over hoe ik mij beter kan presenteren en stimuleerde mij om de opgedane kennis direct toe te passen. Dat heb ik ook met succes gedaan. Vervolgens had Bas nog goede tips ter verbetering van mijn CV. Tnx Bas!

Philip Stein

Ik wil je bedanken voor je handige tips. Het gesprek was een replica van onze training. Ik heb het geflikt. Aangenomen met zelfs complimenten over mijn gesprek. Ik ga veel vrienden doorsturen naar jou. Resultaat: na tien dagen had ik een baan!

Joachim Kikomeko

Bas is an expert in the field and his expertise provides excellent materials and knowledge that proven to be very helpful. I would happily recommend Sollicitego.

Andhika Hidayat

Sollicitatie trainer
Bas Klein Geltink

Op mijn eigen wijze coach ik sollicitanten door persoonlijke face-to-face of online sollicitatietrainingen te geven. Mijn aanpak is als volgt: we nemen de gewenste vacature als uitgangspunt, we bootsen het gesprek zo goed mogelijk na en daarna is er nog genoeg tijd voor evaluatie. Het geheim zit hem hierbij in de persoonlijke praktijkgerichte adviezen. Ik vind dat solliciteren ook leuk moet zijn, dus er is ook ruimte voor een grapje tussendoor.

Een baan garanderen kan ik niet, maar ik train je wel om succesvoller te solliciteren. Ik geloof dat je dan het volgende gesprek met veel meer zelfvertrouwen ingaat en jezelf onderscheidt van de rest. Het nieuws dat er wederom een cliënt een nieuwe baan heeft is priceless. Daar doe ik het allemaal voor. Lees hier de vele reacties van werkzoekenden die na een training een baan vonden!

Beschikbaarheid bekijken

Bas is te bereiken op 020-8943445 of via het formulier hieronder.
Goed voorbereid op gesprek willen komen?

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link

Ontvang onze maandelijkse 
nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
STUUR MIJ TIPS & TRUCS
Ontvang onze maandelijkse 
nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
Stuur mij tips & trucs