Leer succesvol
solliciteren

En ga voorbereid op gesprek.

Privé

Sollicitatie training

Solliciteren, het hoort erbij in het leven. Heb jij hier weleens moeite mee gehad? Elke keer maar weer afgewezen worden, keer op keer. Zenuwachtig zit je aan de tafel en probeer je de interviewer zo goed mogelijk jouw sterke punten te laten zien. Elke keer komt vanuit je sociale omgeving weer die vraag of je alweer een baan hebt. Elke keer moet je dan ook weer uitleggen dat het nog niet gelukt is om aan een nieuwe carrière te beginnen. Maak je niet druk, wij kunnen je namelijk helpen om een top sollicitatiegesprek neer te zetten! Je volgt een twee uur lange individuele sollicitatietraining bij een van onze professionals in Amsterdam. Zo ben je verzekerd van een goed sollicitatiegesprek.

Binnen 24 uur
Ook avond en weekend
Maatwerk
In de buurt of online

Werkwijze

JE HERKENT HET WEL, JE HEBT JE DROOMVACATURE GEVONDEN DIE PRECIES BIJ JE PAST. HOE GA JE ER NU VOOR ZORGEN DAT JE DEZE BAAN KRIJGT EN DAT NIET EEN ANDER ER MEE WEGLOOPT? WIJ WETEN PRECIES WAAR WERKGEVERS NAAR OP ZOEK ZIJN, WE HEBBEN JARENLANGE ERVARING IN DE WERVING- EN SELECTIEBRANCHE. HIERDOOR KUNNEN WE JOU HEEL PRAKTISCH EN INDIVIDUEEL HELPEN. KOMT DIT NIET HEEL CONFRONTEREND OVER? JAWEL, MAAR HET IS ABSOLUUT DE BESTE MANIER OM JOUW KANSEN OP DIE BAAN TE VERGROTEN. ZO BEN JE OPTIMAAL VOORBEREID OP JE SOLLICITATIEGESPREK EN GA JE VEEL RELAXTER JE EERSTE GESPREK IN. ZULLEN WE EEN WEDJE MAKEN? BINNENKORT ZIEN WE JOU AAN HET WERK IN JE NIEUWE BAAN.

Een van de andere voordelen van Sollicitego is de supersnelle service. Het is nooit fijn om te moeten wachten, dit weten wij ook. Daarom zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur bij ons terecht kunt voor een face tot face sollicitatietraining, zelfs ‘s avonds en in het weekend.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Hier, dit zijn de redenen waarom je bij Sollicitego op de juiste plek bent om een training te volgen:

√   Binnen 24 uur kun je bij ons terecht, zelfs in het weekend en in de avond.

√   In twee uur tijd word je individueel getraind.

√   We besteden alleen aandacht aan dingen die voor jou belangrijk zijn.

√   Onze trainer weet waar een werkgever naar op zoek is, hij heeft immers jarenlange ervaring als recruiter.

√   Naast het serieuze werk is er gelukkig ook tijd voor een grapje tussendoor.

Het verloop van een sollicitatietraining ziet er over het algemeen vaak hetzelfde uit: eerst oefenen we een sollicitatiegesprek op basis van de door jou gekozen vacature, zo kan de trainer zelf ervaren hoe goed je kunt solliciteren. Daarna zullen we uitgebreid praten over wat er allemaal goed ging en wat er nog te verbeteren valt. Na dit alles ontvang je een verslag, zo kun je alles nog een keertje doornemen.

Voorafgaand aan de training bespreken wij op welke vlakken jij precies hulp nodig hebt. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen: voorbereiding, de eerste indruk, competenties, ontwikkelingspunten, motivatie, elevator pitch en STAR-interview techniek. Andere onderwerpen zijn op verzoek mogelijk.

Vervolgens adviseren we je over het aantal uren training dat je nodig hebt. Meestal kunnen we je in twee uur voldoende bruikbare adviezen geven om naar het sollicitatiegesprek te gaan.

Om het je gemakkelijk te maken kun je live de agenda van trainer Sandra Bucher bekijken.

Klik hier om de beschikbaarheid te bekijken. Kies een moment waarop het jou uitkomt en rond de bestelling vervolgens af.

De investing in jezelf bedraagt 185 euro voor een twee uur durende training. Dit is inclusief btw, een lekkere kop koffie of thee en een gepersonaliseerd adviesrapport dat je na afloop ontvangt.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom je voor ons kunt kiezen

Jouw nieuwe baan is ons succes.

Bekijk referenties

90%

Verovert een baan < 3 maanden

2000+

Sollicitanten gingen je voor

5

Collega's staan voor je klaar

Referenties

Ik wil je bedanken voor je handige tips. Het gesprek was een replica van onze training. Ik heb het geflikt. Aangenomen met zelfs complimenten over mijn gesprek. Ik ga veel vrienden doorsturen naar jou. Resultaat: na tien dagen had ik een baan!

Joachim Kikomeko

Goede training en uitstekende feedback die praktisch toe te passen is. Dank voor de training!

Tjeerd Broersma

Tijdens de training hebben we het sollicitatiegesprek geoefend en daarna heb ik veel nuttige tips gekregen met betrekking tot het gesprek, mijn cv en hoe ik potentiële werkgevers kan benaderen. Na twee weken had ik mijn droombaan binnengesleept, dus zeker een aanrader!

Wesley Stokhof

Tijdens de face-to-face sollicitatietrainingen heb ik geleerd om mezelf op een overtuigende wijze te presenteren, zonder te ‘oversellen’. Door de grondige voorbereiding was het echte gesprek een stuk minder eng. Resultaat: na drie weken had ik een baan!

Ayesha Lavell

Tijdens de training hebben we het sollicitatiegesprek geoefend en daarna heb ik veel nuttige tips gekregen met betrekking tot het gesprek, mijn cv en hoe ik potentiële werkgevers kan benaderen. Na twee weken had ik mijn droombaan binnengesleept, dus zeker een aanrader!

Wesley Stokhof

Ik kon binnen 24 uur een face-to-face sollicitatietraining krijgen. De training was op een vrolijke en directe manier en de intensieve voorbereiding op het gesprek heeft me dan ook uitstekend geholpen om een baan te vinden.

Marjolein van der Meulen

Sollicitatie trainer
Sandra Bucher

Of je succesvol bent in een sollicitatiegesprek – wordt bepaald door jouw presentatie. Wat zijn jouw mogelijkheden om jezelf te profileren als de nieuwe aanwinst voor de organisatie? Hoe wordt jij zichtbaar in je kwaliteiten, passie en mogelijkheden? Ontdek de sleutels voor een succeservaring. Door te spiegelen en reflecteren sta ik je bij in je persoonlijke en professionele ontwikkeling om goed voorbereid te zijn op jouw sollicitatiegesprek. Je krijgt afgestemd advies op het gebied van onder meer: communicatie, deskundigheid, uiterlijke presentatie, gedrag en houding.

Sinds 2003 coach ik als HR-generalist en Coach young professionals zich bewust te worden van hun potentieel en wat hen ervan weerhoudt om te kunnen excelleren in hun loopbaan.

Ik heb werkervaring opgebouwd in human resources, loopbaancoaching, re-integratie en het aansturen van een team in het bedrijfsleven, gemeentes en in het onderwijs. Sinds 2009 ondersteun ik vanuit eigen bedrijf professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling in het beantwoorden van essentiële vraagstukken. Ik geef daarbij een fundamenteel nieuw bewustzijn in hoe het mogelijk is om alles te zijn, ontvangen of creëren wat gewenst wordt in elk aspect van het leven.

De nadruk van mijn coaching en training ligt bij Sollicitego op:

  • Effectief en authentiek communiceren tijdens het solliciteren.
  • Het presenteren van jouw ik-merk: wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat is mijn missie en visie?
  • Uiterlijke presentatie.

Laten wij nu ook samen een succes van jouw volgende sollicitatie maken!

Beschikbaarheid bekijken

Sandra is te bereiken op 020-8943445 of via het formulier hieronder.
Goed voorbereid op gesprek willen komen?

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link