Sollicitatietraining in Amsterdam

Voor Amsterdammers door Amsterdammers. Om young professionals in Amsterdam nog beter van dienst te zijn lanceert Sollicitatietraining Amsterdam een hagelnieuwe website!

Met deze website, die volledig responsive is voor mobiele bezoekers, worden young professionals bereikt met het inhoudelijke programma van de training. Tevens kunnen zij meteen contact opnemen voor het inplannen van een afspraak.
 
Nieuwe website voor Sollicitatietraining Amsterdam
 
De training onderscheidt zich door de kennis van de Amsterdamse cultuur en bedrijven. De trainer(s) zijn bekend met de bedrijven, de bedrijfsculturen, te verwachten sollicitatieprocedure en veelal de personen die de werving doen. Nog belangrijker hierin is de kennis van kritische succesfactoren waarop gelet wordt tijdens de sollicitatieprocedure.

Dit resulteert in een sollicitatiecursus waarmee cliënten doeltreffend geholpen worden aan een lokale baan!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de nieuwe website en lees meteen wat cliënten zeggen!
 
Sollicitatietraining Amsterdam logo
 

Deel deze informatie:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *