Een online cv generator gebruiken

Wat is een online cv generator?

Naast het zelf maken of het gebruiken van een cv template in Word, bestaat ook de mogelijkheid om een online generator te gebruiken voor het maken van je cv. Met een online cv generator kun je snel een cv maken, die je vervolgens kunt downloaden in de bestandsformaten Word en PDF.

Welke online cv generator gebruiken?

Als je op Google zoekt naar ‘online cv generator’, levert dit veel zoekresultaten op van websites die deze dienst aanbieden. Helaas zijn niet al deze diensten gratis en kom je daar pas achter als je al veel energie hebt gestoken in het maken van je cv. Hieronder volgen enkele links naar websites die de dienst wel gratis aanbieden:

Ik adviseer je om CV Ster te gebruiken omdat deze het meest gebruiksvriendelijk is. Let wel op dat CV Ster gratis, maar ook betaalde templates heeft. LinkedIn en Noopz.com vragen om een éénmalige registratie en cv wizard en Briefgenerator vraagt je om je e-mailadres op te geven.

Als je liever zelf een gepersonaliseerd cv maakt, die je later ook nog kunt aanpassen, kun je gebruik maken van het handige stappenplan dat Sollicitego gratis aanbiedt.

Bas Klein GeltinkEigenaar - Sollicitego

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

GEEF JE MENING!

* VUL A.U.B. ALLE VELDEN IN

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image