Een online cv generator gebruiken

Wat is een online cv generator?

Naast het zelf maken of het gebruiken van een cv template in Word, bestaat ook de mogelijkheid om een online generator te gebruiken voor het maken van je cv. Met een online cv generator kun je snel een cv maken, die je vervolgens kunt downloaden in de bestandsformaten Word en PDF.

Welke online cv generator gebruiken?

Als je op Google zoekt naar ‘online cv generator’, levert dit veel zoekresultaten op van websites die deze dienst aanbieden. Helaas zijn niet al deze diensten gratis en kom je daar pas achter als je al veel energie hebt gestoken in het maken van je cv. Hieronder volgen enkele links naar websites die de dienst wel gratis aanbieden:
 

 
Ik adviseer je om CV Ster te gebruiken omdat deze het meest gebruiksvriendelijk is. Let wel op dat CV Ster gratis, maar ook betaalde templates heeft. LinkedIn en Noopz.com vragen om een éénmalige registratie en cv wizard en Briefgenerator vraagt je om je e-mailadres op te geven.
 
Als je liever zelf een gepersonaliseerd cv maakt, die je later ook nog kunt aanpassen, kun je gebruik maken van het handige stappenplan dat Sollicitego gratis aanbiedt.

cv generator sollicitatietips

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *