Leer succesvol
solliciteren

En ga voorbereid op gesprek.

Privé

Sollicitatie training

Heb je al meerdere afwijzingen gehad bij sollicitaties doordat je steeds opnieuw tegen dezelfde dingen aanloopt? Je weet niet precies waar het aan ligt: kom je niet overtuigend over bij het weergeven van je kwaliteiten of ben je te zenuwachtig om het gesprek tot een goed einde te brengen? En vind je het ook heel vervelend om te moeten zeggen dat je nog geen nieuwe baan hebt gevonden als mensen er naar vragen? Dan ben je er klaar voor om je te laten begeleiden door onze professional tijdens een individuele sollicitatietraining van twee uur in Utrecht.

Binnen 24 uur
Ook avond en weekend
Maatwerk
In de buurt of online

Werkwijze

Je hebt de vacature gevonden waarvan je overtuigd bent dat jij geknipt bent voor deze baan en wil ervoor zorgen dat ook de recruiter hiervan overtuigd is. Wij gaan jou heel gericht en individueel coachen want wij weten precies waar werkgevers naar op zoek zijn dankzij onze jarenlange ervaring in de selectie- en recruteringsbranche. Het kan een zeer confronterend proces zijn, maar het is de meest doeltreffende manier waarmee jij het beste resultaat kan behalen. We zorgen ervoor dat je met veel meer zelfvertrouwen en optimaal voorbereid het echte sollicitatiegesprek aangaat. We zijn ervan overtuigd dat we binnenkort samen kunnen proosten op je nieuwe baan.

Onze snelle service is een ander voordeel van onze sollicitatietraining. De concurrentie zit ook niet stil, dus jij hebt geen tijd om een week te wachten voordat je eindelijk een training kunt volgen. Dankzij onze flexibele service kun je altijd binnen 24 uur bij ons terecht voor een persoonlijke sollicitatietraining, zelfs ‘s avonds en in het weekend.

De voordelen op een rijtje

Ben je nog niet overtuigd? We zetten de voordelen nogmaals op een rijtje zodat je weet waarom je bij Sollicitego de perfecte coach vindt:

√   Onze flexibele service, waardoor je binnen de 24 uur bij ons terecht kunt, dus ook ‘s avonds en in het weekend.

√   Een individuele training gedurende twee uur.

√   Onze focus ligt op jouw werkpunten.

√   Onze trainers weten dankzij hun jarenlange ervaring als recruiters waar werkgevers naar op zoek zijn.

√   De boog kan niet altijd gespannen zijn, een grapje tussendoor moet kunnen.

DE STRUCTUUR VAN EEN SOLLICITATIETRAINING IS MEESTAL DEZELFDE: OP BASIS VAN DE VACATURE DIE JE VOOR OGEN HEBT, GAAN WE HET SOLLICITATIEGESPREK OEFENEN. OP DIE MANIER KRIJGT DE TRAINER INZICHT HOE JE TE WERK GAAT BIJ EEN SOLLICITATIE. OP BASIS VAN HET OEFENGESPREK DOORLOPEN WE WELKE DINGEN JE GOED HEBT AANGEPAKT EN WAT JE WERKPUNTEN ZIJN. OM TE ZORGEN DAT JE VOOR HET ECHTE GESPREK ALLES NOG EVEN OPNIEUW KAN DOORLOPEN, WORDT ER NA AFLOOP VAN DE TRAINING EEN VERSLAG OPGEMAAKT

Voorafgaand aan de training doen we een intakegesprek om na te gaan op welke vlakken jij precies hulp nodig hebt. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen: voorbereiding, de eerste indruk, competenties, ontwikkelingspunten, motivatie, levator pitch en STAR-interview techniek. Andere onderwerpen zijn op verzoek mogelijk.

Vervolgens adviseren we je over het aantal uren training dat je nodig hebt. Meestal kunnen we je in twee uur voldoende bruikbare adviezen geven om naar het sollicitatiegesprek te gaan.

COACH LUC NEEMT GRAAG DE TRAINING EVEN MET JE DOOR!

Klik hier om je aan te melden voor de training.

De investing in jezelf bedraagt 395 euro voor een twee uur durende training. Dit is inclusief btw, een lekkere kop koffie of thee en een gepersonaliseerd adviesrapport dat je na afloop ontvangt.

Binnen 24 uur een training volgen? Neem dan even telefonisch contact op. Ook voor andere vragen staan wij vrijblijvend ter beschikking.

Waarom je voor ons kunt kiezen

Jouw nieuwe baan is ons succes.

Bekijk referenties

90%

Verovert een baan< 3 maanden

1200+

Sollicitanten gingen je voor

5

Collega's staan voor je klaar

Referenties

Ik wil je bedanken voor je handige tips. Het gesprek was een replica van onze training. Ik heb het geflikt. Aangenomen met zelfs complimenten over mijn gesprek. Ik ga veel vrienden doorsturen naar jou. Resultaat: na tien dagen had ik een baan!

Joachim Kikomeko

Goede training en uitstekende feedback die praktisch toe te passen is. Dank voor de training!

Tjeerd Broersma

Tijdens de training hebben we het sollicitatiegesprek geoefend en daarna heb ik veel nuttige tips gekregen met betrekking tot het gesprek, mijn cv en hoe ik potentiële werkgevers kan benaderen. Na twee weken had ik mijn droombaan binnengesleept, dus zeker een aanrader!

Wesley Stokhof

Tijdens de face-to-face sollicitatietrainingen heb ik geleerd om mezelf op een overtuigende wijze te presenteren, zonder te ‘oversellen’. Door de grondige voorbereiding was het echte gesprek een stuk minder eng. Resultaat: na drie weken had ik een baan!

Ayesha Lavell

Ik kon binnen 24 uur een face-to-face sollicitatietraining krijgen. De training was op een vrolijke en directe manier en de intensieve voorbereiding op het gesprek heeft me dan ook uitstekend geholpen om een baan te vinden.

Marjolein van der Meulen

Sollicitego heeft mij een stuk meer zelfvertrouwen gegeven in het voeren van een sollicitatiegesprek. Hele fijne tips en goede voorbereiding!

Lisanne Gauw

Sollicitatie trainer
Luc Buurman

Als ervaren recruiter heb ik van dichtbij meegemaakt hoe succes valt of staat bij de eerste indruk. Je hebt maar kort de tijd om jezelf neer te zetten als beste kandidaat voor de job. In de training oefenen we niet alleen de STAR-methode en standaard vragen. Je ontvangt van mij coaching op je motivatie en concrete feedback op presentatie zodat je uiteindelijk een verpletterende indruk achterlaat om die baan te bemachtigen.

Gedurende mijn werk in de branches zorg, IT en HR heb ik honderden sollicitatie interviews en assessments afgenomen op hoog niveau. Ook heb ik veel mensen af moeten wijzen. Dit was niet altijd leuk maar door het geven van goede feedback en tips was een afwijzing wel waardevol voor de kandidaat. Na 6 jaar recruitment heb ik de overstap gemaakt richting coaching en training. Om mijn praktijkervaring te funderen en verdiepen heb ik vervolgens een coachopleiding gevolgd. Mijn kracht als sollicitatietrainer ligt in mijn open houding, scherpe feedback en vermogen om jou door zelfkennis uiteindelijk meer zelfvertrouwen en vaardigheden te geven voor sollicitatiegesprekken.

Het is mijn drijfveer om mensen meer bewust te maken van zichzelf en hun vaardigheden zodat ze kunnen groeien. Mijn doel voor een training is dan ook om jou met energie en toewijding te helpen ontwikkelen en klaar te stomen voor een winnend sollicitatiegesprek!

Beschikbaarheid bekijken

Luc is te bereiken via het formulier hieronder.
  Goed voorbereid op gesprek willen komen?

  SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

  Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
  Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
  INSCHRIJVEN
  Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
  close-link
  Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
  zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
  privacyverklaring.
  close-image