Sollicitatietraining Utrecht

Loop jij tijdens het solliciteren steeds tegen dezelfde dingen aan, waardoor je al meerdere afwijzingen hebt gehad? Heb je moeite om de interviewer te overtuigen van jouw kwaliteiten, maak je steeds een te zenuwachtige indruk of heb je juist geen idee waar het aan ligt? Vind je het daarnaast ook vervelend om steeds ‘nee’ te moeten antwoorden als mensen voor de zoveelste keer aan je vragen of je alweer een baan hebt? Geen zorgen, wij gaan er wat aan doen! Laat je tijdens een individuele sollicitatietraining in Utrecht begeleiden door onze professional Sabine. Mocht je liever op een andere locatie of door iemand anders getraind worden dan kun je hier ons totaalaanbod bekijken.

 

 

Sollicitatietrainer Sabine Pieters


Door mijn recruitment ervaring en eigen ervaringen met solliciteren weet ik als geen ander waar recruiters en werkgevers op letten. Tijdens een training leer ik je onder andere welke vragen je kan verwachten en hoe je hier goed antwoord op geeft. Een antwoord waarmee je niet alleen jezelf verkoopt maar wat vooral ook bij jou past.

Tijdens mijn Master opleiding waren HRM, talentmanagement en arbeidsrecht mijn favoriete vakken. Dat leidde ertoe dat ik ben gaan werken bij een werving & selectie bureau waar ik me bezig hield met recruitment. Later heb ik ook nog voor een non-profit organisatie en een commercieel bedrijf in de zorg ICT gewerkt. Ondertussen bleef de interesse in persoonlijke ontwikkeling, psychologie en coaching groeien. Ik ben dan ook erg blij om de weg hiernaartoe weer terug te hebben gevonden nu ik voor Sollicitego sollicitatietrainingen geef!

Ik vind het geweldig dat het mijn werk is om mensen beter te leren kennen door ze het hemd van het lijf te vragen (zoals ook gebeurt tijdens een echt sollicitatiegesprek). Met als doel die persoon verder op weg te helpen naar die nieuwe, leuke baan die hij of zij graag wil bemachtigen. De ervaring leert dat een training hier echt aan bijdraagt. Het is dan ook altijd erg leuk om succesverhalen van cliënten te ontvangen!

Wil jij graag een sollicitatietraining volgen in Utrecht? Je bent altijd van harte welkom. Je kan gemakkelijk zelf online je afspraak inplannen of ons bellen of mailen voor meer info.

Tot binnenkort!

Contactgegevens
[email protected]
030-8080148

Trainingslocatie

De sollicitatietraining voeren wij uit in een privéruimte in hartje Utrecht. Mocht je liever op een andere locatie of door iemand anders getraind worden dan kun je hier ons totaalaanbod bekijken.