Boeklancering “20 vragen die je moet stellen aan de recruiter”!

Dat je je moet onderscheiden tijdens een sollicitatiegesprek weet iedereen, maar in de praktijk is dat toch vaak moeilijk. Door de juiste houding aan te nemen, flink wat enthousiasme uit te stralen en een grondige voorbereiding ben je al een eind op weg. Echter met het stellen van de juiste inhoudelijke vragen kun jij je pas écht onderscheiden van andere kandidaten. Je toont hiermee je vakkennis en je uitstekende voorbereiding.

Eboek vragen tijdens het sollicitatiegesprek

Maar dit e-book gaat verder dan de 20 beste voorbeeldvragen inclusief uitgebreide uitleg. Je leest wat een juiste vraag is, hoe je deze zelfstandig kunt formuleren en wanneer je deze tijdens je sollicitatiegesprek het beste kunt stellen.

Je kunt alles lezen over de voordelen en de inhoud van dit e-book in de webshop van Sollicitego.

Wat moet je doen om een e-book te winnen?

Like onze Facebookpagina voor één februari door hieronder te klikken en wie weet is één van de e-books straks van jou!
 

Deel deze informatie:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *