Vacature: Parttime sollicitatie trainer/coach gezocht voor Rotterdam

Vacature: Parttime sollicitatie trainer/coach gezocht voor Rotterdam

Weet jij hoe je een werkgever moet overtuigen om jou uit te kiezen? Hol je niet achter de werkgever aan maar laat je hem/haar achter jou aan hollen? Durf dan maar eens bij Sollicitego te solliciteren!

Wij zijn een uitbundige club die het tot onze missie heeft gemaakt om young professionals aan het werk te krijgen. Wij zijn jong, vernieuwend en een tikje eigenwijs!
Tijdens de een-op-een sollicitatietrainingen kom je met onze doelgroep in aanraking. Zij zitten o.a. bomvol ambitie en goede competenties. Ze hebben (slechts) jouw hulp nodig om dit in de juiste communicatie banen te leiden zodat ook zij, net zoals 90% van onze cliënten, een baan nemen. Werk krijg je namelijk niet, dat verover je!

Wij wensen iemand met lef en die ervaring heeft met het voeren van sollicitatiegesprekken op HBO en/of WO niveau, bijvoorbeeld als recruiter. Indien nodig leren wij je de rest zoals verschillende coaching technieken. Wij verwachten een hoge betrokkenheid, nauwkeurigheid en flexibele beschikbaarheid (je kunt per week je uren zelf indelen). Maandelijks komen wij bij elkaar om tijdens een drankje cases met elkaar te bespreken. Wij geloven er namelijk in dat je als trainer ook elke dag weer iets nieuws kunt leren. Je werkt zelfstandig maar kunt vertrouwen op een warm en hecht team.
Voor je inspanningen ontvang je terug het grootste geluk dat er is; een berichtje van je cliënt dat hij/zij aangenomen is voor de functie waar jullie keihard voor geknokt hebben. Dit noemen wij “priceless“. Natuurlijk gaan je trainingen ook samen met een passende financiële vergoeding.

Snuffel gerust eens rond op onze website en bij interesse ontvangen wij graag je sollicitatie op info@sollicitego.nl.

Durf jij het aan?!

Auteur

Bas Klein Geltink

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals.

GEEF JE MENING!

* VUL A.U.B. ALLE VELDEN IN

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image