Vacature: Parttime sollicitatie trainer /coach gezocht voor Rotterdam

Vacature: Parttime sollicitatie trainer /coach gezocht voor Rotterdam

Helemaal klaar met die stomme acquisitie en je gewoon willen richten op coachen? Sluit je bij ons aan en richt je slechts op het trainen van young professionals in het veroveren van een baan.

Je krijgt van ons cliënten op een zilveren dienblad aangedragen op de momenten die jou uitkomen. Je hoeft dus geen acquisitie meer te doen! Tevens kun je te allen tijde vertrouwen op een hecht en gemotiveerd team dat achter je staat.

Voor je inspanningen ontvang je terug het grootste geluk dat er is; een berichtje van je cliënt dat hij/zij aangenomen is voor de functie waar jullie keihard voor geknokt hebben. Dit noemen wij “priceless“. Natuurlijk gaan je trainingen ook samen met een passende financiële vergoeding.

Wie zijn wij?

Wij zijn een uitbundige club zelfstandigen die het tot onze missie gemaakt heeft om young professionals aan het werk te krijgen. Wij zijn jong, vernieuwend en een tikje eigenwijs!

Wij maken gebruik van een moderne IT infrastructuur om zowel onze doelgroep als onszelf slim te ondersteunen. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken zodat de meeste tijd besteed wordt aan de leuke dingen in het leven.

Door onze hoge inzet zijn wij in drie jaar tijd gegroeid naar een gevestigde naam en we zijn hongerig gebleven naar meer. Daarom hebben wij jou nodig!

Welke ben jij?

Wij wensen iemand met lef en die ervaring heeft met het voeren van sollicitatiegesprekken op HBO en/of WO niveau, bijvoorbeeld als recruiter. Indien nodig leren wij je via de Sollicitego Academy verschillende coaching technieken. Wij verwachten een hoge betrokkenheid, nauwkeurigheid en flexibele beschikbaarheid.

Werkuren

Je werkt als zelfstandige en na verwachting begin je met 4 uur per week wat net zoals onze regio’s Amsterdam en Utrecht opgeschaald zal worden. Je kunt per week je uren zelf indelen.

Snuffel gerust eens rond op onze website en bij interesse ontvangen wij graag je sollicitatie op info@sollicitego.nl.

Auteur

Bas Klein Geltink

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals.

GEEF JE MENING!

* VUL A.U.B. ALLE VELDEN IN

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image