Succesvol naar de volgende stap…

Outplacement gaat over meer dan het zo snel mogelijk vinden van een nieuwe baan. Het is ook een kans om na te denken over een andere richting, het is afscheid nemen van een werkgever en het is het opdoen van veel nieuwe indrukken. Waar precies het accent ligt, dat is bij iedere persoon en ieder outplacementtraject anders. Maar het is wél die menselijke maat die maakt dat je achteraf positief kan terugkijken op een tijd van verandering. Laat ook jouw ervaring een positieve zijn!

outplacement-3

Een outplacementtraject is intensief en gaat uiteindelijk over jouw toekomst! Kies begeleiding daarom zorgvuldig, je gaat immers een tijd lang nauw samenwerken. Naast alle slagingspercentages en aanbevelingen is een goede klik gewoon erg belangrijk. Schroom niet om vrijblijvend een intakegesprek aan te vragen en te zien of die klik er is!

Cees Robbertsen
Outplacement

Een outplacementtraject bij Sollicitego heeft als groot voordeel dat wij als ex-recruiters weten waar werkgevers naar zoeken, deze eisen koppelen aan jouw kunnen, behoeften en wensen en dus een strategische koers kunnen bepalen. Doordat wij zelf werkzaam zijn geweest in de financiële sector weten wij waar er in de markt behoefte is aan iemand zoals jij. Bovendien heeft de sollicitatiewereld geen geheimen meer voor ons en leren we jou succesvol te solliciteren. Ook beschikken wij over een groot zakelijk netwerk, waardoor jouw baankansen worden vergroot. Tot slot hanteren we flexibele werktijden, waardoor je ook ’s avonds en in het weekend bij ons terecht kunt. Wel zo fijn!

Stress beheersing door
Virtual Reality

Leer op een veilige manier
het stresshormoon Cortisol te
domineren en positief te gebruiken

familie-2

Veranderingen kunnen ongewenste spanning met zich meebrengen. Daarom is het van belang om samen een duidelijk plan van aanpak te maken zodat je zo snel mogelijk als winnaar uit deze onzekere periode komt!

De één vindt snel een baan en bij de ander duurt het iets langer. We houden altijd de moed erin! Het staat in ieder geval voorop dat we samen alle eventuele tegenslagen verwerken en natuurlijk ook de successen uitgebreid vieren.

outplacement-2

Coach
Cees Robbertsen

“Als ervaren manager in de financiële wereld heb ik – ook zélf – beleefd welke impact een outplacementtraject heeft. Daarom coach ik je niet alleen om jou je droombaan te laten bemachtigen, maar begeleid ik je ook bij de keuzes die je nu kunt maken! Tijdens mijn loopbaan bij verschillende financiële dienstverleners – zoals de ABN AMRO Bank – heb ik ontdekt dat het coachen en begeleiden van mensen mijn passie is. Ik geef mensen het zelfvertrouwen en de vaardigheden om mooie successen te behalen. Ga voor niets minder dan de eindzege! Daarom ga ik graag als coach samen met jou aan de slag, zodat je straks met grote tevredenheid kunt terugkijken op een intensief en geslaagd traject!”

Bel 020-8943445

Wij begeleiden succesvol ex-werknemers van

E-BOOK: 20 VRAGEN DIE JE MOET STELLEN AAN DE RECRUITER

  Bespaar tot 51% op je inkomstenbelasting door te kiezen voor een outplacement traject bij Sollicitego tegenover het ontvangen van een financiële vergoeding van je (ex-)werkgever.

  belasting

  Referenties

  “The team of Sollicitego are experts in there field and there expertise provides excellent materials and knowledge that proven to be very helpful. I would happily recommend Sollicitego.”

  ANDHIKA HIDAYAT

  “Sollicitego heeft mij een stuk meer zelfvertrouwen gegeven in het voeren van een sollicitatiegesprek. Hele fijne tips en goede voorbereiding!”

  Lisanne Gauw

  “Goede training en uitstekende feedback die praktisch toe te passen is. Dank voor de training!”

  Tjeerd Broersma

  Outplacement bij Sollicitego

   80% van de cliënten vindt binnen 6 maanden een baan

   

   Gespecialiseerd in de financiële dienstverlening

   

   Ongelimiteerde begeleiding door je coach Cees Robbertsen

   

   Stress positief leren gebruiken door Virtual Reality

   

   Tot 51% besparen op je inkomstenbelasting

   

   Bemiddeling door onze partner ALGOrecruit

  Bekend van

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

  Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
  zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
  privacyverklaring.
  close-image

  Gratis e-book t.w.v € 15

  "20 vragen die je moet stellen aan de recruiter"
  Downloaden
  close-link