Solliciteren via Skype

Solliciteren via Skype wordt steeds meer een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook niet zo gek als je je bedenkt dat het een stuk efficiënter is dan een fysieke afspraak. Steeds meer cliënten van mij hebben daarom ook na het eerste telefonische gesprek een sollicitatiegesprek via Skype. Verloopt dit succesvol? Dan mogen ze (eindelijk) echt langskomen bij het bedrijf.

Het is daarom ontzettend belangrijk dat je solliciteren via Skype net zo serieus neemt als een echt face-to-face sollicitatiegesprek.

Klik hier voor de gehele pagina “Succesvol solliciteren via Skype doe je d.m.v. deze 15 stappen”

solliciteren via Skype

 

Deel deze informatie:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *