Sollicitego is één jaar!

De exacte startdatum blijft een raadsel… Daarom vieren wij het gewoon de gehele week! En wie jarig is trakteert, dus daarom krijg je deze week 10% korting op al onze sollicitatietrainingen!!!
 
Ik wil tevens iedereen die het afgelopen jaar meegewerkt heeft aan deze droom ontzettend bedanken. Het is ontroerend om terug te kijken op alle ongelimiteerde support die ik gekregen heb van bekende en totaal onbekende mensen. Bedankt!
 
Om gebruik te maken van de 10% korting dien je bij je volgende bestelling deze code in te voeren: “sollicitego1jaar”. Bestellingen kun je hier doen. De actie loopt van 1 tot en met 7 februari, de gekochte trainingen zijn de hele maand februari te verzilveren.
 
Hieperdepiep hoera!
 

Sollicitego één jaar

 

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *