Leer succesvol
solliciteren

En ga voorbereid op gesprek.

Privé

Sollicitatie training

Heb je al gemerkt dat je tijdens het solliciteren steeds opnieuw vastloopt bij dezelfde dingen, zodat je al meermaals naast de baan hebt gegrepen? Vind je het moeilijk om overtuigend over te komen bij de recruiter, kom je te zenuwachtig over of heb je helemaal geen idee waar het precies fout gaat? Wellicht vind je het ook niet zo leuk om telkens opnieuw te moeten verklaren dat je nog geen nieuwe job gevonden hebt. Maak je geen zorgen, wij gaan je op pad helpen. Tijdens een individuele sollicitatietraining in Rotterdam gaat onze professional je gedurende twee uur begeleiden.

Binnen 24 uur
Ook avond en weekend
Maatwerk
In de buurt of online

Werkwijze

Je hebt een vacature gevonden waarvan jij denkt dat je er het geknipte profiel voor hebt, maar je wil er deze keer voor zorgen dat de recruiter hier ook van overtuigd is? Wij weten, dankzij onze jarenlange ervaring in de selectie- en werving branche, precies waar werkgevers naar op zoek zijn waardoor we je heel gericht en individueel kunnen coachen. Dit kan vaak zeer confronterend zijn, maar dat is soms nodig om voor jou het best mogelijke resultaat te realiseren. Wij zorgen ervoor dat je met zelfvertrouwen en goed voorbereid op sollicitatiegesprek gaat. We zijn er zeker van dat wij jou binnenkort kunnen feliciteren met je nieuwe baan.

Wanneer je op sollicitatiegesprek mag komen, kun je niet een week wachten tot je een training kunt volgen. Wij begrijpen dat en voorzien daarom in een snelle en flexibele service. Om je concurrenten te verslaan, kun je altijd binnen 24 uur bij ons terecht voor een training, dus ook ‘s avonds en in het weekend.

De voordelen op een rijtje

Indien je nog niet overtuigd zou zijn, zetten we de redenen waarom je op Sollicitego kunt vertrouwen nog even op een rijtje:

√   Twee uur individuele training.

√   Binnen 24 uur, ook in het weekend en ‘s avonds.

√   De trainer kan inspelen op de kwaliteiten waar werkgevers naar op zoek zijn.

√   We spitsen ons toe op de werkpunten die voor jou aan de orde zijn.

√   Als afwisseling tussen het serieuze werk door, is er gelukkig ook tijd voor een grapje.

We volgen meestal dezelfde structuur bij onze sollicitatietrainingen: we starten met het oefenen van het sollicitatiegesprek op basis van de vacature die je interesseert. Op die manier is je trainer in staat zelf vast te stellen hoe jij een gesprek aanpakt. Daarna doorlopen we samen welke dingen alvast goed lopen en welke elementen voor verbetering vatbaar zijn. Achteraf krijg je nog een verslag, zodat je alles nog een keer rustig kunt nalezen.

Voorafgaand aan de training nemen wij contact met je op om te bespreken wat jouw pijnpunten zijn bij het solliciteren. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen: voorbereiding, de eerste indruk, competenties, ontwikkelingspunten, motivatie, levator pitch en STAR-interview techniek. Andere onderwerpen zijn op verzoek mogelijk.

Vervolgens geven we je advies over het aantal uren training die jij, naar onze mening, kunt gebruiken. Uit ervaring weten we dat twee uur meestal voldoende is om je voor het gesprek klaar te stomen.

COACH LUC NEEMT GRAAG DE TRAINING EVEN MET JE DOOR!

Klik hier om je aan te melden voor de training.

De investing in jezelf bedraagt 395 euro voor een twee uur durende training. Dit is inclusief btw, een lekkere kop thee of koffie en een gepersonaliseerd adviesrapport wat je na afloop ontvangt.

Waarom je voor
ons kunt kiezen

Jouw nieuwe baan is ons succes.

Bekijk referenties

90%

Verovert een baan< 3 maanden

1200+

Sollicitanten gingen je voor

5

Collega's staan voor je klaar

Referenties

Ik wil je bedanken voor je handige tips. Het gesprek was een replica van onze training. Ik heb het geflikt. Aangenomen met zelfs complimenten over mijn gesprek. Ik ga veel vrienden doorsturen naar jou. Resultaat: na tien dagen had ik een baan!

Joachim Kikomeko

Goede training en uitstekende feedback die praktisch toe te passen is. Dank voor de training!

Tjeerd Broersma

Tijdens de training hebben we het sollicitatiegesprek geoefend en daarna heb ik veel nuttige tips gekregen met betrekking tot het gesprek, mijn cv en hoe ik potentiële werkgevers kan benaderen. Na twee weken had ik mijn droombaan binnengesleept, dus zeker een aanrader!

Wesley Stokhof

Sollicitatie trainer
Cees Robbertsen

Als ervaren corporate manager heb ik beleefd hoe succes valt of staat bij de eerste indruk. Zowel bij sollicitaties als ook bij het realiseren van persoonlijke doelen. In de trainingen zal ik niet alleen de te verwachten vragen tijdens een sollicitatie met je oefenen, maar je ook coachen om DE verpletterende indruk achter te laten om die baan te veroveren.

Gedurende mijn werkzaamheden in competitieve omgevingen bij verschillende financiële dienstverleners zoals de ABN AMRO Bank is mijn interesse in het coachen en begeleiden van mensen sterk gegroeid. Door het managen van een groot en succesvol team en het volgen van een coaching-opleiding heb ik opgemerkt dat hier mijn passie ligt. Ik ben in staat om mensen het zelfvertrouwen en de vaardigheden te geven zodat ze successen behalen. Dat is voor mij de reden om mij in te zetten zodat ook jij groeit in het sollicitatieproces.

Ik krijg energie van een omgeving die mij continu uitdaagt. Mijn drijfveer is om mensen te helpen en bewust te maken van eigen kunnen. Mijn doel is dan ook om jou met energie en toewijding klaar te stomen voor een winnend sollicitatiegesprek!

Even bellen?

Cees is te bereiken via het formulier hieronder.  Goed voorbereid op gesprek willen komen?

  SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

  Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
  Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
  INSCHRIJVEN
  Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
  close-link
  Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
  zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
  privacyverklaring.
  close-image