Sollicitatietraining Rotterdam

Loop jij tijdens het solliciteren steeds tegen dezelfde dingen aan, waardoor je al meerdere afwijzingen hebt gehad? Heb je moeite om de interviewer te overtuigen van jouw kwaliteiten, maak je steeds een te zenuwachtige indruk of heb je juist geen idee waar het aan ligt? Vind je het daarnaast ook vervelend om steeds ‘nee’ te moeten antwoorden als mensen voor de zoveelste keer aan je vragen of je alweer een baan hebt? Geen zorgen, wij gaan er wat aan doen! Laat je tijdens een individuele sollicitatietraining in Rotterdam begeleiden door onze professional Bas Klein Geltink. Mocht je liever op een andere locatie of door iemand anders getraind worden dan kun je hier ons totaalaanbod bekijken.

 

Sollicitatietrainer Bas Klein Geltink

Sollicitatietrainer Bas Klein Geltink
Ik ben Bas Klein Geltink, een succesvolle en reislustige ondernemer. Tijdens een jaar durende wereldreis heb ik mijn bedrijf Sollicitego opgericht. Met mijn jarenlange ervaring als recruiter weet ik precies waar recruiters naar zoeken en hoe sollicitanten zich kunnen onderscheiden. Het is mijn passie om kennis over te dragen naar sollicitanten die moeite ondervinden in het sollicitatieproces. Door privé face-to-face en online sollicitatietrainingen leer ik ze succesvol solliciteren, zodat ze optimaal voorbereid op gesprek gaan. Het nieuws dat er wederom een cliënt een nieuwe baan heeft gevonden is geweldig. Daar doe ik het allemaal voor!
Contactgegevens
[email protected]
010-8080578

 

Trainingslocatie

 

 

De sollicitatietraining voeren wij uit in een privéruimte in hartje Rotterdam. Mocht je liever op een andere locatie of door iemand anders getraind worden dan kun je hier ons totaalaanbod bekijken.