Leer succesvol
solliciteren

En ga voorbereid op gesprek.

Privé

Sollicitatie training

Heb je al gemerkt dat je tijdens het solliciteren steeds opnieuw vastloopt bij dezelfde dingen, zodat je al meermaals naast de baan hebt gegrepen? Vind je het moeilijk om overtuigend over te komen bij de recruiter, kom je te zenuwachtig over of heb je helemaal geen idee waar het precies fout gaat? Wellicht vind je het ook niet zo leuk om telkens opnieuw te moeten verklaren dat je nog geen nieuwe job gevonden hebt. Maak je geen zorgen, wij gaan je op pad helpen. Tijdens een individuele sollicitatietraining in Rotterdam gaat onze professional je gedurende twee uur begeleiden.

Binnen 24 uur
Ook avond en weekend
Maatwerk
In de buurt of online

Werkwijze

Je hebt een vacature gevonden waarvan jij denkt dat je er het geknipte profiel voor hebt, maar je wil er deze keer voor zorgen dat de recruiter hier ook van overtuigd is? Wij weten, dankzij onze jarenlange ervaring in de selectie- en werving branche, precies waar werkgevers naar op zoek zijn waardoor we je heel gericht en individueel kunnen coachen. Dit kan vaak zeer confronterend zijn, maar dat is soms nodig om voor jou het best mogelijke resultaat te realiseren. Wij zorgen ervoor dat je met zelfvertrouwen en goed voorbereid op sollicitatiegesprek gaat. We zijn er zeker van dat wij jou binnenkort kunnen feliciteren met je nieuwe baan.

Wanneer je op sollicitatiegesprek mag komen, kun je niet een week wachten tot je een training kunt volgen. Wij begrijpen dat en voorzien daarom in een snelle en flexibele service. Om je concurrenten te verslaan, kun je altijd binnen 24 uur bij ons terecht voor een training, dus ook ‘s avonds en in het weekend.

De voordelen op een rijtje

Indien je nog niet overtuigd zou zijn, zetten we de redenen waarom je op Sollicitego kunt vertrouwen nog even op een rijtje:

√   Twee uur individuele training.

√   Binnen 24 uur, ook in het weekend en ‘s avonds.

√   De trainer kan inspelen op de kwaliteiten waar werkgevers naar op zoek zijn.

√   We spitsen ons toe op de werkpunten die voor jou aan de orde zijn.

√   Als afwisseling tussen het serieuze werk door, is er gelukkig ook tijd voor een grapje.

We volgen meestal dezelfde structuur bij onze sollicitatietrainingen: we starten met het oefenen van het sollicitatiegesprek op basis van de vacature die je interesseert. Op die manier is je trainer in staat zelf vast te stellen hoe jij een gesprek aanpakt. Daarna doorlopen we samen welke dingen alvast goed lopen en welke elementen voor verbetering vatbaar zijn. Achteraf krijg je nog een verslag, zodat je alles nog een keer rustig kunt nalezen.

Voorafgaand aan de training nemen wij contact met je op om te bespreken wat jouw pijnpunten zijn bij het solliciteren. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen: voorbereiding, de eerste indruk, competenties, ontwikkelingspunten, motivatie, levator pitch en STAR-interview techniek. Andere onderwerpen zijn op verzoek mogelijk.

Vervolgens geven we je advies over het aantal uren training die jij, naar onze mening, kunt gebruiken. Uit ervaring weten we dat twee uur meestal voldoende is om je voor het gesprek klaar te stomen.

OM HET JE GEMAKKELIJK TE MAKEN KUN JE LIVE DE AGENDA VAN TRAINER NIELS VAN NIEUWKERK BEKIJKEN.

Klik hier om de beschikbaarheid te bekijken. Kies een moment waarop het jou uitkomt en rond de bestelling vervolgens af.

De investing in jezelf bedraagt 235 euro voor een twee uur durende training. Dit is inclusief btw, een lekkere kop thee of koffie en een gepersonaliseerd adviesrapport wat je na afloop ontvangt.

Binnen 24 uur een training volgen? Neem dan even telefonisch contact op. Ook voor andere vragen staan wij vrijblijvend ter beschikking.

Waarom je voor
ons kunt kiezen

Jouw nieuwe baan is ons succes.

Bekijk referenties

90%

Verovert een baan< 3 maanden

1200+

Sollicitanten gingen je voor

5

Collega's staan voor je klaar

Referenties

Ik wil je bedanken voor je handige tips. Het gesprek was een replica van onze training. Ik heb het geflikt. Aangenomen met zelfs complimenten over mijn gesprek. Ik ga veel vrienden doorsturen naar jou. Resultaat: na tien dagen had ik een baan!

Joachim Kikomeko

Goede training en uitstekende feedback die praktisch toe te passen is. Dank voor de training!

Tjeerd Broersma

Tijdens de training hebben we het sollicitatiegesprek geoefend en daarna heb ik veel nuttige tips gekregen met betrekking tot het gesprek, mijn cv en hoe ik potentiële werkgevers kan benaderen. Na twee weken had ik mijn droombaan binnengesleept, dus zeker een aanrader!

Wesley Stokhof

Sollicitatie trainer
Niels van Nieuwkerk

Ik beschik over ruime ervaring in recruitment, executive search en breder organisatie advies, zowel in de Nederlandse als de internationale markten als gespecialiseerd headhunter, manager van diverse recruitment teams en als organisatie adviseur, verantwoordelijk voor bemiddeling van managers, directieleden en bestuurders en advies over complexe verandervraagstukken bij diverse organisaties.

Daarmee ben ik al jaren actief op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching van professionals op alle niveaus met betrekking tot hun carrière planning. Mensen met wie ik werk, begeleid ik met veel enthousiasme en toewijding naar een nieuwe functie en ben van begin tot eind betrokken als coach en adviseur om te helpen bij het nemen van alle hordes, van eerste indruk bij een interview tot gesprekken met betrekking tot arbeidsvoorwaarden.

Ik ben zeer geïnteresseerd in individuele talenten, kennis, motivatie en ambitie van anderen en help met mijn ervaring graag om die tot uiting te laten komen. Voor veel mensen is verandering van werk en de stappen daartoe een spannende onderneming, zeker de interviewgesprekken. Je weet wat je in je in je mars hebt, maar hoe breng je dat het beste over? In een interview zijn er altijd kansen en valkuilen. Hoe benut je die kansen optimaal en hoe ga je goed om met de strikvragen van de interviewer?


Hoewel het in de eerste plaats belangrijk is dat je jezelf blijft gedurende het gesprek, wordt een interview vaak bepaald door details en finesses die doorslaggevend kunnen zijn; met de juiste voorbereiding op maat verhogen we samen de slagingskans op het binnenhalen van de droombaan aanzienlijk.

Beschikbaarheid bekijken

Niels is te bereiken op 010-8080578 of via het formulier hieronder.Goed voorbereid op gesprek willen komen?

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image