Leer succesvol
solliciteren

En ga voorbereid op gesprek.

Privé

Sollicitatie training

Loop jij tijdens het solliciteren steeds tegen dezelfde dingen aan, waardoor je al meerdere afwijzingen hebt gehad? Heb je moeite om de interviewer te overtuigen van jouw kwaliteiten, maak je steeds een te zenuwachtige indruk of heb je juist geen idee waar het aan ligt? Vind je het daarnaast ook vervelend om steeds ‘nee’ te moeten antwoorden als mensen voor de zoveelste keer aan je vragen of je alweer een baan hebt? Geen zorgen, wij gaan er wat aan doen! Laat je twee uur lang tijdens een individuele sollicitatietraining in Den Haag begeleiden door één van onze professionals.

Binnen 24 uur
Ook avond en weekend
Maatwerk
In de buurt of online

Werkwijze

Je hebt een vacature op het oog die helemaal aansluit op jouw profiel. Maar hoe ga je ervoor zorgen dat je niet degene wordt die nét naast de baan grijpt? Dankzij onze jarenlange ervaring in de selectie- en wervingsbranche weten wij precies waar werkgevers naar zoeken en kunnen we jou daarom ook heel gericht en individueel coachen. Is dit niet confronterend? Ja, vaak wel, maar het is absoluut de meest effectieve manier om het maximale resultaat te behalen. Zo ben je optimaal voorbereid op je gesprek en kun je met veel meer zelfvertrouwen het echte sollicitatiegesprek ingaan. Wedden dat we je binnenkort kunnen feliciteren met een nieuwe baan?

Een ander voordeel van trainen bij ons, is de snelle service. Wij snappen dat het te laat is als je een week moet wachten voordat je eindelijk terecht kunt voor een training, want de concurrentie zit natuurlijk ook niet stil. We bieden daarom een flexibele service: je kunt bijna altijd binnen 24 uur bij ons terecht voor een face-to-face sollicitatietraining, ook ’s avonds en in het weekend.

De voordelen op een rijtje

Ben je nog niet overtuigd? Vooruit, dan geven we je hieronder nog even de redenen waarom je bij Sollicitego aan het juiste adres bent:

√   Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht, ook in het weekend en in de avond.

√   Je wordt in twee uur individueel getraind.

√   We werken alleen aan de punten die voor jou relevant zijn.

√   De trainer weet dankzij jarenlange ervaring als recruiter waar de werkgever naar zoekt.

√   Naast het serieuze werk is er gelukkig ook tijd voor een grapje tussendoor.

De opbouw van de sollicitatietraining ziet er meestal hetzelfde uit: we oefenen het sollicitatiegesprek op basis van de gewenste vacature, zodat de trainer met eigen ogen kan zien hoe het solliciteren je afgaat. Daarna nemen we uitgebreid door wat er goed ging en hoe je jezelf kunt verbeteren. Na afloop ontvang je een verslag, zodat je alles nog een keer rustig kunt nalezen.

Voorafgaand aan de training nemen we contact met je op en bespreken we bij welke onderdelen jij wel wat hulp kunt gebruiken.

Wij geven vervolgens advies over het benodigde aantal uren training. In de meeste gevallen is slechts twee uur voldoende om je te voorzien van voldoende bruikbare adviezen!

Om het je gemakkelijk te maken kun je live de agenda van trainer Niels van Nieuwkerk bekijken.

Klik hier om de beschikbaarheid te bekijken. Kies een moment waarop het jou uitkomt en rond de bestelling vervolgens af.

De investing in jezelf bedraagt 235 euro voor een twee uur durende training. Dit is inclusief btw, een lekkere kop thee of koffie en een gepersonaliseerd adviesrapport dat je na afloop ontvangt.

Binnen 24 uur een training volgen? Neem dan even telefonisch contact op. Ook voor andere vragen staan wij vrijblijvend ter beschikking.

Waarom je voor ons kunt kiezen

Jouw nieuwe baan is ons succes.

Bekijk referenties

90%

Verovert een baan< 3 maanden

1200+

Sollicitanten gingen je voor

5

Collega's staan voor je klaar

Referenties

Ik wil je bedanken voor je handige tips. Het gesprek was een replica van onze training. Ik heb het geflikt. Aangenomen met zelfs complimenten over mijn gesprek. Ik ga veel vrienden doorsturen naar jou. Resultaat: na tien dagen had ik een baan!

Joachim Kikomeko

Goede training en uitstekende feedback die praktisch toe te passen is. Dank voor de training!

Tjeerd Broersma

Tijdens de training hebben we het sollicitatiegesprek geoefend en daarna heb ik veel nuttige tips gekregen met betrekking tot het gesprek, mijn cv en hoe ik potentiële werkgevers kan benaderen. Na twee weken had ik mijn droombaan binnengesleept, dus zeker een aanrader!

Wesley Stokhof

Sollicitatie trainer
Niels van Nieuwkerk

Ik beschik over ruime ervaring in recruitment, executive search en breder organisatie advies, zowel in de Nederlandse als de internationale markten als gespecialiseerd headhunter, manager van diverse recruitment teams en als organisatie adviseur, verantwoordelijk voor bemiddeling van managers, directieleden en bestuurders en advies over complexe verandervraagstukken bij diverse organisaties.

Daarmee ben ik al jaren actief op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching van professionals op alle niveaus met betrekking tot hun carrière planning. Mensen met wie ik werk, begeleid ik met veel enthousiasme en toewijding naar een nieuwe functie en ben van begin tot eind betrokken als coach en adviseur om te helpen bij het nemen van alle hordes, van eerste indruk bij een interview tot gesprekken met betrekking tot arbeidsvoorwaarden.

Ik ben zeer geïnteresseerd in individuele talenten, kennis, motivatie en ambitie van anderen en help met mijn ervaring graag om die tot uiting te laten komen. Voor veel mensen is verandering van werk en de stappen daartoe een spannende onderneming, zeker de interviewgesprekken. Je weet wat je in je in je mars hebt, maar hoe breng je dat het beste over? In een interview zijn er altijd kansen en valkuilen. Hoe benut je die kansen optimaal en hoe ga je goed om met de strikvragen van de interviewer?

Hoewel het in de eerste plaats belangrijk is dat je jezelf blijft gedurende het gesprek, wordt een interview vaak bepaald door details en finesses die doorslaggevend kunnen zijn; met de juiste voorbereiding op maat verhogen we samen de slagingskans op het binnenhalen van de droombaan aanzienlijk.

Beschikbaarheid bekijken

Niels is te bereiken op 070-8080118 of via het formulier hieronder.Goed voorbereid op gesprek willen komen?

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image