Sollicitatietraining Den Haag

Loop jij tijdens het solliciteren steeds tegen dezelfde dingen aan, waardoor je al meerdere afwijzingen hebt gehad? Heb je moeite om de interviewer te overtuigen van jouw kwaliteiten, maak je steeds een te zenuwachtige indruk of heb je juist geen idee waar het aan ligt? Vind je het daarnaast ook vervelend om steeds ‘nee’ te moeten antwoorden als mensen voor de zoveelste keer aan je vragen of je alweer een baan hebt? Geen zorgen, wij gaan er wat aan doen! Laat je tijdens een individuele sollicitatietraining in Den Haag begeleiden door onze professional Pepijn Zoet. Mocht je liever op een andere locatie of door iemand anders getraind worden dan kun je hier ons totaalaanbod bekijken.

 

 

Sollicitatietrainer Pepijn Zoet


Ik kom uit een rasechte ondernemersfamilie, waar mijn vader een importbedrijf van Amerikaanse auto’s had. Mijn leergierigheid heeft ertoe geleid dat ik niet in het familiebedrijf gebleven ben en mij breder heb weten te ontwikkelen. Sinds 2010 ben ik werkzaam als Interim Manager waarbij ik mijn opgedane werkervaringen benut om met succes opdrachten voor mijn opdrachtgevers te vervullen. De meeste voldoening haal ik uit het aansturen, coachen en begeleiden van medewerkers. In mijn carrière heb ik tijdens sollicitatiegesprekken vaak genoeg aan beide kanten van de tafel gezeten. Soms liep ik tegen situaties aan waarbij ik hulp had willen hebben. Ik ben dan ook blij dat ik met mijn opgedane werkervaring anderen nu mag helpen bij het solliciteren naar hun droombaan!
 
Contactgegevens
[email protected]
070-8080118

 

Trainingslocatie

De sollicitatietraining voeren wij uit in een privéruimte in hartje Den Haag. Mocht je liever op een andere locatie of door iemand anders getraind worden dan kun je hier ons totaalaanbod bekijken.