Leer succesvol
solliciteren

En ga voorbereid op gesprek.

Privé

Sollicitatie training

Loop jij tijdens het solliciteren steeds tegen dezelfde dingen aan, waardoor je al meerdere afwijzingen hebt gehad? Heb je moeite om de interviewer te overtuigen van jouw kwaliteiten, maak je steeds een te zenuwachtige indruk of heb je juist geen idee waar het aan ligt? Vind je het daarnaast ook vervelend om steeds ‘nee’ te moeten antwoorden als mensen voor de zoveelste keer aan je vragen of je alweer een baan hebt? Geen zorgen, wij gaan er wat aan doen! Laat je twee uur lang tijdens een individuele sollicitatietraining in Den Haag begeleiden door één van onze professionals.

Binnen 24 uur
Ook avond en weekend
Maatwerk
In de buurt of online

Werkwijze

Je hebt een vacature op het oog die helemaal aansluit op jouw profiel. Maar hoe ga je ervoor zorgen dat je niet degene wordt die nét naast de baan grijpt? Dankzij onze jarenlange ervaring in de selectie- en wervingsbranche weten wij precies waar werkgevers naar zoeken en kunnen we jou daarom ook heel gericht en individueel coachen. Is dit niet confronterend? Ja, vaak wel, maar het is absoluut de meest effectieve manier om het maximale resultaat te behalen. Zo ben je optimaal voorbereid op je gesprek en kun je met veel meer zelfvertrouwen het echte sollicitatiegesprek ingaan. Wedden dat we je binnenkort kunnen feliciteren met een nieuwe baan?

Een ander voordeel van trainen bij ons, is de snelle service. Wij snappen dat het te laat is als je een week moet wachten voordat je eindelijk terecht kunt voor een training, want de concurrentie zit natuurlijk ook niet stil. We bieden daarom een flexibele service: je kunt bijna altijd binnen 24 uur bij ons terecht voor een face-to-face sollicitatietraining, ook ’s avonds en in het weekend.

De voordelen op een rijtje

Ben je nog niet overtuigd? Vooruit, dan geven we je hieronder nog even de redenen waarom je bij Sollicitego aan het juiste adres bent:

√   Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht, ook in het weekend en in de avond.

√   Je wordt in twee uur individueel getraind.

√   We werken alleen aan de punten die voor jou relevant zijn.

√   De trainer weet dankzij jarenlange ervaring als recruiter waar de werkgever naar zoekt.

√   Naast het serieuze werk is er gelukkig ook tijd voor een grapje tussendoor.

De opbouw van de sollicitatietraining ziet er meestal hetzelfde uit: we oefenen het sollicitatiegesprek op basis van de gewenste vacature, zodat de trainer met eigen ogen kan zien hoe het solliciteren je afgaat. Daarna nemen we uitgebreid door wat er goed ging en hoe je jezelf kunt verbeteren. Na afloop ontvang je een verslag, zodat je alles nog een keer rustig kunt nalezen.

Voorafgaand aan de training nemen we contact met je op en bespreken we bij welke onderdelen jij wel wat hulp kunt gebruiken.

Wij geven vervolgens advies over het benodigde aantal uren training. In de meeste gevallen is slechts twee uur voldoende om je te voorzien van voldoende bruikbare adviezen!

COACH CEES NEEMT GRAAG DE TRAINING EVEN MET JE DOOR!

Klik hier om je gegevens vrijblijvend achter te laten. Trainer Cees neemt hierna contact met je op om een afspraak in te plannen wanneer het jou uitkomt.

De investing in jezelf bedraagt 235 euro voor een twee uur durende training. Dit is inclusief btw, een lekkere kop thee of koffie en een gepersonaliseerd adviesrapport dat je na afloop ontvangt.

Waarom je voor ons kunt kiezen

Jouw nieuwe baan is ons succes.

Bekijk referenties

90%

Verovert een baan< 3 maanden

1200+

Sollicitanten gingen je voor

5

Collega's staan voor je klaar

Referenties

Ik wil je bedanken voor je handige tips. Het gesprek was een replica van onze training. Ik heb het geflikt. Aangenomen met zelfs complimenten over mijn gesprek. Ik ga veel vrienden doorsturen naar jou. Resultaat: na tien dagen had ik een baan!

Joachim Kikomeko

Goede training en uitstekende feedback die praktisch toe te passen is. Dank voor de training!

Tjeerd Broersma

Tijdens de training hebben we het sollicitatiegesprek geoefend en daarna heb ik veel nuttige tips gekregen met betrekking tot het gesprek, mijn cv en hoe ik potentiële werkgevers kan benaderen. Na twee weken had ik mijn droombaan binnengesleept, dus zeker een aanrader!

Wesley Stokhof

Sollicitatie trainer
Luc Buurman

Als ervaren recruiter heb ik van dichtbij meegemaakt hoe succes valt of staat bij de eerste indruk. Je hebt maar kort de tijd om jezelf neer te zetten als beste kandidaat voor de job. In de training oefenen we niet alleen de STAR-methode en standaard vragen. Je ontvangt van mij coaching op je motivatie en concrete feedback op presentatie zodat je uiteindelijk een verpletterende indruk achterlaat om die baan te bemachtigen.

Gedurende mijn werk in de branches zorg, IT en HR heb ik honderden sollicitatie interviews en assessments afgenomen op hoog niveau. Ook heb ik veel mensen af moeten wijzen. Dit was niet altijd leuk maar door het geven van goede feedback en tips was een afwijzing wel waardevol voor de kandidaat. Na 6 jaar recruitment heb ik de overstap gemaakt richting coaching en training. Om mijn praktijkervaring te funderen en verdiepen heb ik vervolgens een coachopleiding gevolgd. Mijn kracht als sollicitatietrainer ligt in mijn open houding, scherpe feedback en vermogen om jou door zelfkennis uiteindelijk meer zelfvertrouwen en vaardigheden te geven voor sollicitatiegesprekken.

Het is mijn drijfveer om mensen meer bewust te maken van zichzelf en hun vaardigheden zodat ze kunnen groeien. Mijn doel voor een training is dan ook om jou met energie en toewijding te helpen ontwikkelen en klaar te stomen voor een winnend sollicitatiegesprek!

Even bellen?

Luc is te bereiken via het formulier hieronder.  Goed voorbereid op gesprek willen komen?

  SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

  Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
  Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
  INSCHRIJVEN
  Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
  close-link
  Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
  zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
  privacyverklaring.
  close-image