Leer succesvol
solliciteren

En ga voorbereid op gesprek.

Privé

Sollicitatie training

Heb je al meerdere afwijzingen gehad bij sollicitaties doordat je steeds opnieuw tegen dezelfde dingen aanloopt? Je weet niet precies waar het aan ligt: kom je niet overtuigend over bij het weergeven van je kwaliteiten of ben je te zenuwachtig om het gesprek tot een goed einde te brengen? Natuurlijk is het het ook heel vervelend om te moeten zeggen dat je nog geen nieuwe baan hebt gevonden als mensen ernaar vragen? Dan ben je er klaar voor om je te laten begeleiden door onze professional tijdens een individuele sollicitatietraining van twee uur in Den Bosch.

Binnen 24 uur
Ook avond en weekend
Maatwerk
In de buurt of online

Werkwijze

Je hebt de vacature gevonden waarvan je overtuigd bent dat jij geknipt bent voor deze baan en wil ervoor zorgen dat ook de recruiter hiervan overtuigd is. Wij gaan jou heel gericht en individueel coachen want wij weten precies waar werkgevers naar op zoek zijn dankzij onze jarenlange ervaring in de selectie- en recruteringsbranche. Het kan een zeer confronterend proces zijn, maar het is de meest doeltreffende manier waarmee jij het beste resultaat kan behalen. We zorgen ervoor dat je met veel meer zelfvertrouwen en optimaal voorbereid het echte sollicitatiegesprek aangaat. We zijn ervan overtuigd dat we binnenkort samen kunnen proosten op je nieuwe baan.

Onze snelle service is een ander voordeel van onze sollicitatietraining. De concurrentie zit ook niet stil, dus jij hebt geen tijd om een week te wachten voordat je eindelijk op training kunt gaan. Dankzij onze flexibele service, kun je altijd binnen 24 uur bij ons terecht voor een persoonlijke sollicitatietraining, zelfs ‘s avonds en in het weekend.

De voordelen op een rijtje
Ben je nog niet overtuigd? We zetten de voordelen nogmaals op een rijtje zodat je weet waarom je bij Sollicitego de geknipte coach vindt:

√   Onze flexibele service, waardoor je binnen de 24 uur bij ons terecht kan, dus ook ‘s avonds en in het weekend

√   Een individuele training gedurende twee uur

√   Onze focus ligt op jouw werkpunten

√   Onze trainers weten dankzij hun jarenlange ervaring als recruiters waar werkgevers naar op zoek zijn

√   De boog kan niet altijd gespannen zijn, een grapje tussendoor moet kunnen

De structuur van een sollicitatietraining is meestal dezelfde: op basis van de vacature die je voor ogen hebt gaan we het sollicitatiegesprek oefenen. Op die manier krijgt de trainer inzicht hoe je te werk gaat bij een sollicitatie. Op basis van het oefengesprek wordt er met je overlopen welke dingen je goed hebt aangepakt en welke je werkpunten zijn. Om te zorgen dat je voor het echte gesprek alles nog even opnieuw kan overlopen, wordt er na afloop van de training een verslag opgemaakt.

Voor aanvang van de training doen we een intakegesprek om na te gaan op welke vlakken jij precies hulp nodig hebt. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen:

Voorbereiding, de eerste indruk, competenties, ontwikkelingspunten, motivatie, levator pitch en STAR-interview techniek. Andere onderwerpen zijn op verzoek mogelijk.

Vervolgens adviseren we je over het aantal uren training je nodig hebt. Meestal kunnen we je in twee uur voldoende bruikbare adviezen geven om naar het sollicitatiegesprek te gaan en plannen we een afspraak in.

COACH CEES NEEMT GRAAG DE TRAINING EVEN MET JE DOOR!

Klik hier om je gegevens vrijblijvend achter te laten. Trainer Cees neemt hierna contact met je op om een afspraak in te plannen wanneer het jou uitkomt.

De investing in jezelf bedraagt 235 euro voor een twee uur durende training. Dit is inclusief btw, een lekkere kop koffie of thee en een gepersonaliseerd adviesrapport wat je na afloop ontvangt.

Waarom je voor
ons kunt kiezen

Jouw nieuwe baan is ons succes.

Bekijk referenties

90%

Verovert een baan< 3 maanden

1200+

Sollicitanten gingen je voor

5

Collega's staan voor je klaar

Referenties

Sabine is een erg goeie trainster, ze weet vrij snel wat jij nodig hebt en weet dit op maatwerk over te zetten tot een training. Daarnaast is ze erg toegewijd en je kunt zien dat ze het met plezier doet.

Jessy Wolthers

Sollicitego heeft mij een stuk meer zelfvertrouwen gegeven in het voeren van een sollicitatiegesprek. Hele fijne tips en goede voorbereiding!

Lisanne Gauw

Sollicitatietraining bij Sollicitego is helder, vakkundig en men neemt de tijd voor je. Ik dank Sollicitego voor de goede begeleiding en professionele kennis

HEDWIG DE LEEUW

Sollicitatie trainer
Cees Robbertsen

Als ervaren corporate manager heb ik beleefd hoe succes valt of staat bij de eerste indruk. Zowel bij sollicitaties als ook bij het realiseren van persoonlijke doelen. In de trainingen zal ik niet alleen de te verwachten vragen tijdens een sollicitatie met je oefenen, maar je ook coachen om DE verpletterende indruk achter te laten om die baan te veroveren.

Gedurende mijn werkzaamheden in competitieve omgevingen bij verschillende financiële dienstverleners zoals de ABN AMRO Bank is mijn interesse in het coachen en begeleiden van mensen sterk gegroeid. Door het managen van een groot en succesvol team en het volgen van een coaching-opleiding heb ik opgemerkt dat hier mijn passie ligt. Ik ben in staat om mensen het zelfvertrouwen en de vaardigheden te geven zodat ze successen behalen. Dat is voor mij de reden om mij in te zetten zodat ook jij groeit in het sollicitatieproces.

Ik krijg energie van een omgeving die mij continu uitdaagt. Mijn drijfveer is om mensen te helpen en bewust te maken van eigen kunnen. Mijn doel is dan ook om jou met energie en toewijding klaar te stomen voor een winnend sollicitatiegesprek!

Even bellen

Cees is te bereiken via het formulier hieronder.
  Goed voorbereid op gesprek willen komen?

  SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

  Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
  Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
  INSCHRIJVEN
  Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
  close-link
  Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
  zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
  privacyverklaring.
  close-image