Philipp-Valerius, Willkommen bij team Sollicitego!

Philipp-Valerius, Willkommen bij team Sollicitego!

Ontzettend trots en blij verwelkom ik Philipp-Valerius G. Bacher bij team Sollicitego. Philipp-Valerius is een geweldige aanwinst en zal nog meer mensen helpen hun droombaan te vinden. Hij is een expert op het gebied van solliciteren met ruime ervaring in zowel de Duitse als Nederlandse cultuur. Deze kennis gebruikt hij om Nederlanders succesvol te laten solliciteren op de Duitse arbeidsmarkt. Duitsland is de economische motor achter Europa en levert daarom vele kansen op voor werkzoekende Nederlanders.

Dit heugelijke feit vieren wij met jou door drie uitgebreide artikelen over het onderwerp te delen. Zie hiervoor: “Een Duits cv maak je in 11 stappen”“Maak een sollicitatiebrief in het Duits” en “Een sollicitatiegesprek in het Duits”. Tevens kun je de diensten van Philipp-Valerius bekijken onder: Sollicitatietrainingen Duits.

Philipp-Valerius en ik zien een succesvol 2016 tegemoet!

Auteur

Bas Klein Geltink

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals.

GEEF JE MENING!

* VUL A.U.B. ALLE VELDEN IN

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image