Philipp-Valerius, Willkommen bij team Sollicitego!

Ontzettend trots en blij verwelkom ik Philipp-Valerius G. Bacher bij team Sollicitego. Philipp-Valerius is een geweldige aanwinst en zal nog meer mensen helpen hun droombaan te vinden. Hij is een expert op het gebied van solliciteren met ruime ervaring in zowel de Duitse als Nederlandse cultuur. Deze kennis gebruikt hij om Nederlanders succesvol te laten solliciteren op de Duitse arbeidsmarkt. Duitsland is de economische motor achter Europa en levert daarom vele kansen op voor werkzoekende Nederlanders.
 
Dit heugelijke feit vieren wij met jou door drie uitgebreide artikelen over het onderwerp te delen. Zie hiervoor: “Een Duits cv maak je in 11 stappen”“Maak een sollicitatiebrief in het Duits” en “Een sollicitatiegesprek in het Duits”. Tevens kun je de diensten van Philipp-Valerius bekijken onder: Sollicitatietrainingen Duits.
 
Philipp-Valerius en ik zien een succesvol 2016 tegemoet!

 

Sollicitatietraining Duits

 

Deel deze informatie:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *