NIELS VAN NIEUWKERK

Sollicitatie trainer
Niels van Nieuwkerk

Ik beschik over ruime ervaring in recruitment, executive search en breder organisatie advies, zowel in de Nederlandse als de internationale markten als gespecialiseerd headhunter, manager van diverse recruitment teams en als organisatie adviseur, verantwoordelijk voor bemiddeling van managers, directieleden en bestuurders en advies over complexe verandervraagstukken bij diverse organisaties.

Daarmee ben ik al jaren actief op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching van professionals op alle niveaus met betrekking tot hun carrière planning. Mensen met wie ik werk, begeleid ik met veel enthousiasme en toewijding naar een nieuwe functie en ben van begin tot eind betrokken als coach en adviseur om te helpen bij het nemen van alle hordes, van eerste indruk bij een interview tot gesprekken met betrekking tot arbeidsvoorwaarden.

Ik ben zeer geïnteresseerd in individuele talenten, kennis, motivatie en ambitie van anderen en help met mijn ervaring graag om die tot uiting te laten komen. Voor veel mensen is verandering van werk en de stappen daartoe een spannende onderneming, zeker de interviewgesprekken. Je weet wat je in je in je mars hebt, maar hoe breng je dat het beste over? In een interview zijn er altijd kansen en valkuilen. Hoe benut je die kansen optimaal en hoe ga je goed om met de strikvragen van de interviewer?

Hoewel het in de eerste plaats belangrijk is dat je jezelf blijft gedurende het gesprek, wordt een interview vaak bepaald door details en finesses die doorslaggevend kunnen zijn; met de juiste voorbereiding op maat verhogen we samen de slagingskans op het binnenhalen van de droombaan aanzienlijk.

Beschikbaarheid bekijken

Niels is te bereiken op 070-8080118 of via het formulier hieronder.  Goed voorbereid op gesprek willen komen?

  SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

  Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
  Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
  INSCHRIJVEN
  Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
  close-link
  Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
  zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
  privacyverklaring.
  close-image