cees robbertsen

Sollicitatie trainer
Cees Robbertsen

Als ervaren corporate manager heb ik beleefd hoe succes valt of staat bij de eerste indruk. Zowel bij sollicitaties als ook bij het realiseren van persoonlijke doelen. In de trainingen zal ik niet alleen de te verwachten vragen tijdens een sollicitatie met je oefenen, maar je ook coachen om DE verpletterende indruk achter te laten om die baan te veroveren.

Gedurende mijn werkzaamheden in competitieve omgevingen bij verschillende financiële dienstverleners zoals de ABN AMRO Bank is mijn interesse in het coachen en begeleiden van mensen sterk gegroeid. Door het managen van een groot en succesvol team en het volgen van een coaching-opleiding heb ik opgemerkt dat hier mijn passie ligt. Ik ben in staat om mensen het zelfvertrouwen en de vaardigheden te geven zodat ze successen behalen. Dat is voor mij de reden om mij in te zetten zodat ook jij groeit in het sollicitatieproces.

Ik krijg energie van een omgeving die mij continu uitdaagt. Mijn drijfveer is om mensen te helpen en bewust te maken van eigen kunnen. Mijn doel is dan ook om jou met energie en toewijding klaar te stomen voor een winnend sollicitatiegesprek!

Beschikbaarheid bekijken

Cees is te bereiken op 020-8943445 of via het formulier hieronder.
  Goed voorbereid op gesprek willen komen?

  SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

  Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
  Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
  INSCHRIJVEN
  Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
  close-link
  Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
  zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
  privacyverklaring.
  close-image