Outplacement Utrecht

Wanneer je contract bij je huidige werkgever afloopt, is dit uiteraard een teleurstelling. Er zijn gelukkig ook goede werkgevers die je willen voorbereiden op je zoektocht naar een nieuwe baan en voorzien in een outplacementtraject. Dit houdt in dat je binnen een bepaalde termijn begeleiding krijgt bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Wij willen graag je gids zijn in dit traject.

Het grote voordeel van een outplacementtraject bij Sollicitego in Utrecht is dat wij als ex-recruiters precies weten naar welke kwaliteiten werkgevers op zoek zijn. We gaan de eisen van de werkgevers koppelen aan jouw behoeften en wensen om zo een strategische koers uit te stippelen. Aangezien de sollicitatie wereld voor ons geen geheimen meer heeft, kunnen wij jou leren hoe je succesvol solliciteert. We stellen een omvangrijk zakelijk netwerk ter beschikking, waardoor jij meer kans hebt op een nieuwe baan. Dankzij onze flexibele werktijden kun je ook in het weekend en ’s avonds bij ons terecht. Handig, toch?

Aanpak

 

De infographic hieronder maakt duidelijk hoe het outplacementtraject in elkaar zit. Samenvattend: de coach die jou zal begeleiden gaat met je in Utrecht aan tafel zitten om te kijken wat jouw behoeftes en verwachtingen zijn en we stellen, geheel vrijblijvend, een actieplan voor jou en je werkgever op.

Wil je graag met ons het sollicitatie pad bewandelen? Dan gaan we samen kijken wat er precies moet gebeuren om je doel te bereiken en een strategie hiervoor bepalen. Naast het aanpassen van je cv, LinkedIn-profiel en het vinden van een goede zoekstrategie, zullen we ook verschillende sollicitatietechnieken oefenen, zodat je vol zelfvertrouwen naar je gesprek gaat.

Of je nu snel een baan vindt, of wanneer het iets langer duurt, wij blijven altijd optimistisch. Het lijdt geen twijfel dat wij het belangrijk vinden om eventuele tegenslagen samen te verwerken en successen uitgebreid te vieren.

Pluspunten van outplacement bij Sollicitego

 

Heb je nog extra overtuiging nodig? Een korte samenvatting van de voordelen op een rijtje:

 • We hebben een persoonlijke en praktijkgerichte aanpak, vol goede sollicitatie adviezen
 • Dankzij een jarenlange ervaring als recruiter hebben de eisen van de werkgevers geen geheimen meer voor je trainer
 • Dankzij onze flexibiliteit kun je ook ’s avonds en in het weekend bij ons terecht
 • Je trainer is met je begaan en deelt je teleurstellingen en leeft mee met je successen
 • Je trainer stelt zijn/haar zakelijk netwerk voor je open
 • Cliënten die bij ons outplacementbegeleiding volgen, hebben meer kans op een nieuwe baan. Waar 80% van onze cliënten een nieuwe baan vinden, is het gemiddelde bij andere bureaus 67%

Zijn al je twijfels van de baan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@sollicitego.nl.

Wij zijn te te bereiken via het formulier hieronder.

  SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

  Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
  Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
  INSCHRIJVEN
  Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
  close-link
  Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
  zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
  privacyverklaring.
  close-image