Outplacement Amsterdam

Wanneer je contract bij je huidige werkgever afloopt, is dit natuurlijk een flinke klap in je gezicht. Gelukkig zijn er goede werkgevers die je een outplacementtraject aanbieden en je niet zomaar de laan uit sturen. Binnen een bepaalde termijn ga je dan onder begeleiding op zoek naar een nieuwe job. Wij willen jou heel graag bijstaan in deze intensieve zoektocht.

Het grote voordeel van het outplacementtraject bij Sollicitego in Amsterdam, is dat wij, als ex-recruiters, precies weten waar werkgevers naar op zoek zijn. Wij koppelen hun eisen aan jouw behoeften en wensen en gaan een strategische koers uitzetten. Aangezien de wereld van de sollicitatiegesprekken geen geheimen meer voor ons heeft, kunnen wij je ook leren hoe je succesvol solliciteert. We stellen ons groot zakelijk netwerk ter beschikking, waardoor je kansen op een nieuwe job vergroot worden. Je kan bij ons ook ’s avonds en in het weekend terecht, flexibiliteit ten top!

Aanpak

 

Via de infographic hieronder zie je hoe het traject precies in elkaar zit. Samenvattend kunnen we stellen: om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan, ga je eerst samenzitten met de coach die jou uiteindelijk gaat begeleiden. We stellen jouw behoeftes en verwachtingen op en maken, volledig vrijblijvend, een plan voor jou en je werkgever op.

Wanneer je uiteindelijk beslist om met ons op pad te gaan, zullen we een strategie bepalen en samen kijken hoe je je doel gaat behalen. We zullen bijvoorbeeld de nodige aanpassingen doen aan je cv en LinkedIn-profiel en een geschikte zoekstrategie bepalen, maar ook verschillende sollicitatietechnieken oefenen zodat je met het nodige zelfvertrouwen naar het recruteringsgesprek gaat.

Niet iedereen vindt even snel een baan, maar we geven niet op en houden altijd de moed erin! Wij zullen samen met jou eventuele tegenslagen verwerken en kijken er naar uit om je successen samen uitgebreid te vieren.

Voordelen van outplacement bij Sollicitego

 

Heb je nog twijfels? Helemaal niet nodig! We zetten de voordelen van ons outplacementtraject nog even voor je op een rijtje:

 • Onze sollicitatie adviezen zijn steeds op maat en praktijkgericht
 • We putten uit onze eigen ervaringen als recruiter om te weten waar werkgevers precies naar op zoek zijn
 • Flexibiliteit: je kan ook ’s avonds en in het weekend bij ons terecht voor training
 • We stellen ons groot zakelijk netwerk ter beschikking om jouw kansen op een baan te vergroten
 • Je trainer is er voor je: zowel bij tegenslagen als bij successen
 • Dankzij onze training liggen je slaagkansen hoger: 80% van onze cliënten vindt een baan, waar dit bij andere bureaus gemiddeld slechts 67% is

 

Ben je overtuigd om met ons aan je toekomst te werken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@sollicitego.nl.

Wij zijn te te bereiken via het formulier hieronder.

  SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

  Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
  Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
  INSCHRIJVEN
  Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
  close-link
  Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
  zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
  privacyverklaring.
  close-image