Meten is weten

Welk salaris krijg ik nu precies? Waar heb ik recht op? Hoeveel houd ik netto over van mijn bruto inkomen? Hoe bereken ik de aanzegvergoeding? Hoeveel ww zal ik krijgen? Vragen die je niet iedere dag stelt waardoor je vaak niet meteen het antwoord weet. In Den Haag veranderen ze de wetten ook vaker dan je lief is. Er is geen beginnen aan om deze, soms complexe, berekeningen allemaal uit je hoofd te leren. Dat hoeft ook niet!

 

bruto netto berekenen

 

Zelf maak ik, voor de beantwoording van deze vragen, gebruik van online berekening tools. Met de website Rekenkeizer heb ik goede ervaringen. Deze website is gratis, simpel en overzichtelijk dus weet je meteen wat je kunt verwachten of waar je recht op hebt! Als zelfstandige ondernemer kwam ik met de berekening van mijn vakantiedagen op 0 uit. Nu zal ik toch eens even met de baas moeten gaan praten ;-).

 

Deel deze informatie:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!