Meewerkstage Marketing & Communicatie specialist

Zoek je vrijheid, verantwoordelijkheid, goede begeleiding en durf je het verschil te maken? Om de nummer één online- en offline raadbank te worden voor sollicitatieadvies hebben wij je hulp nodig!

Jong, net even anders dan anders en een tikje eigenwijs: dat is Sollicitego. Wij zijn de start-up in het geven van sollicitatietrainingen. In 2015 geboren vanuit passie begeleiden wij op eigen wijze young professionals succesvol naar een nieuwe baan. HQ is de inspirerende Starthub met o.a. een zonnig dakterras aan het Vondelpark te Amsterdam.

stage-sollicitego

Wat bieden wij jou?

 • Veel vrijheid en ruimte om je eigen creatieve spinsels uiting te geven.
 • Gave projecten die in de hoofdlijnen uitgestippeld zijn, maar die nog veel eigen creatieve invulling vragen.
 • Een betrokken stagebegeleider, wij werken echt als een team.
 • Je ontvangt een privé sollicitatietraining t.w.v. 250 euro.
 • Je mag gebruik maken van ons uitgebreide netwerk voor het vinden van een toekomstige afstudeerstage of baan.
 • Een schat aan kennis over solliciteren waarmee jij je hele carrière je concurrenten voor bent.
 • Inspirerende werklocatie aan het Vondelpark!
 • Een stagevergoeding van 250 euro bruto per maand.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over een gezonde dosis humor. Onze doelgroep ervaart solliciteren vaak als spannend, deze spanning weten wij o.a. te verlichten door humor.
 • Iemand die o.a. content creëert, plaatst, promoot en de interactie zoekt met onze doelgroep op de website en alle social media kanalen (van Facebook, Twitter, YouTube tot LinkedIn).
 • Je werkt zelfstandig.
 • Je beschikt over een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in geschrift.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

Hoe kun je solliciteren?

Te gek dat je bij ons team wilt komen! Stuur een e-mail met een foto van je huisdier(en), je cv, motivatie en creatieve uitspattingen naar [email protected] of kom even binnenlopen op de Starthub. Maak je geen zorgen, ook al zijn wij de beste in solliciteren en zien wij meteen wat je beter kunt doen, in sollicitaties van stagiaires zijn wij zeer vergevensgezind. Je ontvangt gegarandeerd een reactie terug met gratis sollicitatietips!

 

Deel deze informatie:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

2 thoughts on “Meewerkstage Marketing & Communicatie specialist

 1. Mijn zoon doet marketing & communicatie niveau 4 (MBO), het proberen is het altijd waard, maar toch voor de zekerheid, maakt hij hiermee een kans of is het niveau gewoon te laag.

  1. Beste Bjorn,

   Hartelijk dank voor je belangstelling en wie niet waagt, wie niet wint! Ik geloof sterk in de persoonlijkheid van iemand naast de genoten opleiding. Of je zoons niveau geschikt is voor deze stage zou een sollicitatie uit kunnen wijzen.

   Mvg, Bas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *