inschrijving succesvol

Gefeliciteerd! Je bent succesvol ingeschreven!

Tijd om alles te leren over solliciteren dus bekijk meteen je inbox voor de eerste unieke tips die niet op deze website te vinden zijn. Geen e-mail in je inbox? Bekijk dan je spam folder en geef meteen aan dat onze e-mail geen spam is.

Sollicitatietips zijn er in overvloed maar welke werken er nu echt? Het maken van één foutje kan hierin het verschil maken tussen een leuke baan of een keiharde afwijzing. Daarom hebben wij de antwoorden op jouw vragen uitgezocht en hieronder overzichtelijk over drie onderwerpen verdeeld. Klik op het onderwerp waarnaar je op zoek bent voor advies om honderden artikelen te ontdekken die ook jou kunnen helpen succesvol te zijn in het solliciteren.

Het curriculum vitae

Het curriculum vitae is het eerste waar recruiters en/of het Applicant Tracking System naar kijkt en is daarom zeer bepalend of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek.

De sollicitatiebrief

Een sollicitatiebrief is bijna net zo belangrijk als je curriculum vitae. Hierin kun je goed je persoonlijkheid en motivatie naar voren laten komen wat de doorslag zal geven of je op sollicitatiegesprek mag komen.

Het sollicitatiegesprek

Als je curriculum vitae en sollicitatiebrief sterk genoeg waren, mag je eindelijk op sollicitatiegesprek  komen. Tijd om echt te laten zien wie jij bent en de recruiter te overtuigen waarom jij zo geschikt bent voor deze baan.

Bas Klein GeltinkEigenaar - Sollicitego

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

SUCCESVOL SOLLICITEREN DOE JE ZO!

Op zoek naar een baan of in de toekomst succesvoller solliciteren?
Ontvang mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol do's, don'ts en trends op het gebied van solliciteren!
INSCHRIJVEN
Ik hou ook niet van spam, je gegevens zijn dus veilig en uitschrijven kan op elk moment.
close-link
Sollicitego maakt gebruik van cookies. Hiermee analyseren wij het gebruik van onze website
zodat wij deze kunnen verbeteren. Lees meer hierover in onze
privacyverklaring.
close-image