Het is stil aan de overkant!

Je zult wel denken wat is het de laatste tijd stil geweest bij Sollicitego. Maar heb ik ook stil gezeten?

Nee zeker niet! Er is veel gebeurd de afgelopen maanden, weliswaar vanuit een hangmat. Zo is er een korte “explainer” video gelanceerd, zijn de visitekaartjes gedrukt, nieuwe profielfoto’s gemaakt en heb ik veel administratieve zaken verricht waar ik je verder niet mee zal vervelen. Kortom, Sollicitego begint steeds meer vorm te krijgen!

De hangmattijd is echter voorbij en ik ben druk bezig geweest een werklocatie in Amsterdam te vinden. Flexplek is het toverwoord en een hele nieuwe wereld opent zich hiermee. Wat blijkt? Propvol zitten de flexplek locaties waarbij soms iedereen in elkaars oor zit te tetteren. Het gaat goed met ondernemend Nederland! Het was dus even zoeken, maar ook ik heb een goede werkplek en trainingsruimte in hartje Amsterdam weten te vinden.

Aankomende weken zal ik de website www.sollicitego.nl verbeteren en mij hierna volledig richten op sollicitatietrainingen, bloggen, verkoop en marketing.

Help Sollicitego:

Heb jij nog verkoop & marketing tips?? Ik hoor ze graag!! Denk mee over hoe ik mijn doelgroep het beste kan bereiken. Deze young professionals hebben de leeftijd van 25 t/m 35 jaar, zijn gedreven en zullen door een sollicitatietraining hun kansen aanzienlijk vergroten. Hoe en waar kan ik deze doelgroep bereiken? Graag hoor ik jouw ideeën hierover. Over het beste idee (en uiteindelijke resultaat) zal ik bloggen met jouw naam (als je dat wilt) en zijn alle credits dus voor jou!

Met vriendelijke (sollicitatie)groet,

Bas Klein Geltink

Deel deze informatie:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *