Help, ik moet een assessment doen!

Geen paniek, ik leg je er tijdens mijn workshop alles over uit. Kom a.s. vrijdag 26 februari gratis langs bij de Broekriem in Apeldoorn.
 
Assessments worden steeds populairder in de sollicitatieprocedure. Niet zo gek als je bedenkt dat het een relatief betrouwbaar beeld geeft van iemands capaciteiten. Een cv koop je op internet en een sollicitatiegesprek kun je oefenen, waardoor dit relatief onbetrouwbare graadmeters zijn voor recruiters.
 
Maar welke soorten assessments zijn er eigenlijk? Wanneer worden deze gebruikt en bij welke bedrijven? Zijn assessments kansen of juist bedreigingen voor een sollicitant? En hoe kun je je het beste voorbereiden op een assessment?
 
Deze vragen gaat Bas Klein Geltink, sollicitatietrainer en eigenaar van Sollicitego, samen met de deelnemers beantwoorden.
 
Meld je hier aan!

Workshop Assessments

 

Deel deze informatie:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Over Bas

Bas is een expert op het gebied van solliciteren. Tijdens zijn loopbaan heeft hij o.a. duizenden sollicitanten geïnterviewd en trainingen gegeven m.b.t. het afnemen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhield hij contacten met eigenaren, recruiters en P&O-medewerkers, van kleine bedrijven tot multinationals. Hierdoor weet hij als geen ander hoe bedrijven selecteren, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij je als sollicitant kunt onderscheiden in de markt. Deze kennis deelt hij graag met jou. Voeg je e-mailadres nu onderaan deze pagina toe en Bas zal je op de hoogte houden van al zijn gratis tips!

2 thoughts on “Help, ik moet een assessment doen!

  1. Beste Draaijer, Bedankt voor je reactie. Ben je er vrijdag ook bij?

    In de tussentijd staat dit bog en deze website bomvol met tips en trucs. Kijk bijvoorbeeld in de menubalk onder sollicitatietips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *