Gastblogger worden voor Sollicitego?

Heb jij een uitgesproken mening over de arbeidsmarkt en/of solliciteren? Wil jij je onderscheiden in sollicitatieland? Of zit je iets dwars? Gebruik dan ons platform!blogger gezocht Sollicitego

 

Gastbloggen is een fantastische manier om jezelf te profileren bij nieuwe doelgroepen. Je zult je naamsbekendheid en netwerk vergroten doordat tienduizenden bezoekers je artikelen lezen.

 

Onder elk artikel is er ruimte voor een korte biografie met foto van de auteur. Hier kun je, in dien gewenst, een link naar je eigen website of socialmediakanaal plaatsen.

 

Wat zoeken wij:

 • Particuliere gastblogger op flexibele basis. Hoe vaak en wanneer je wilt bloggen, is volledig aan jou met een maximum van twee keer per week.
 • Onderwerpen in overleg. Deze moeten verwant zijn aan de arbeidsmarkt en/of solliciteren.
 • Foutloos Nederlands geschreven artikelen.

 

Voorwaarden:

 • Enkel unieke teksten. Dit vergroot namelijk je eigen kennis en die van de lezers en van ons.
 • Het herschrijven van teksten is toegestaan.
 • Zelfpromotie, persberichten en linkbuilding zijn niet toegestaan.
 • Je blijft eigenaar van je teksten. Je geeft Sollicitego toestemmingen, om je teksten op haar website en socialmediakanalen te gebruiken.
 • Je gaat akkoord met de algemenen voorwaarden van Sollicitego.

 

Nog vragen?

Ook voor andere manieren om samen te werken, plaatsing van zakelijke blogs, kun je contact opnemen met: [email protected]

 

 

banner Sollicitego

 

2 thoughts on “Gastblogger worden voor Sollicitego?

 1. Beste, ik heb momenteel 2 blogberichten op mijn website staan die hier denk ik goed op inspelen. Het eerste blogbericht geeft aan waarom ik op een gegeven moment stopte met nutteloos solliciteren, en besloot om als freelance seo-copywriter aan de slag te gaan. En hoe da ook lukte. Het tweede blogbericht geeft de 5 onmisbare skills aan die je volgens mijn ervaring moet bezitten als moderne freelance copywriter. Als je wil, mag je ze overnemen. Met gebruik van een canonical tag per bericht hoeven we alvast niet bang te zijn voor dubbele content. Jij krijgt zo nieuwe content voor je website, en ik vergroot het lezersaantal van mijn blogberichten. Everybody wins 🙂 Wat denk je? Laat me gerust iets weten. Groetjes!

  1. Hoi Jasper,

   Leuk dat je mijn site gevonden hebt en er interesse in hebt. Ik heb ook even jouw site bekekenen en waardeer je ondernemersgeest!

   Zoals je in mijn voorwaarden hebt kunnen lezen gaat het gastloggen echt om unieke content. Zie: https://www.sollicitego.nl/blog/gastblogger-worden-voor-sollicitego/
   Ik zou daarom geen gebruik maken van je aanbod. Mocht je unieke en interessante artikelen willen schrijven en plaatsen kunnen wij het hier altijd over hebben. Op deze manier vergroot je toch je lezersaantal!

   Als je andere mogelijkheden tot samenwerken als gastblogger en/of SEO expert ziet mag je altijd contact opnemen.

   In ieder geval succes met je bedrijf!

   Met vriendelijke (sollicitatie)groet,

   Bas Klein Geltink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *