Beoordelingen

referentie sollicitego

 

"Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste! Daarom zijn wij trots op de vele positieve ervaringen die klanten geschreven hebben!"

Google-website

 

sollicitego-google2 sollicitego-google3 sollicitego-google4 sollicitego-google5 sollicitego-google6

LinkedIn_Logo-website

 

assessment-irma

 

ervaring-sollicitego-stephanie

fb-art

referentie-sollicitego-fb referentie-sollicitego-fb2 referentie-sollicitego-fb3  

logo-springest-website

ervaring-cv-controle-peter

skillseeker-logo-website

referentie-sollicitego-fatima

Beoordelingen

Hee Bas! Ik wil je bedanken voor je handige tips. Het gesprek was een replica van onze training. Ik heb het geflikt. Aangenomen met zelfs complimenten over mijn gesprek. Ik ga veel vrienden doorsturen naar jou. Resultaat: na tien dagen had ik een baan!

Joachim K. uit Utrecht

Joachim K. uit Utrecht

Tijdens de training hebben we het sollicitatiegesprek geoefend en daarna heb ik veel nuttige tips gekregen met betrekking tot het gesprek, mijn cv en hoe ik potentiële werkgevers kan benaderen. Na twee weken had ik mijn droombaan binnengesleept, dus zeker een aanrader!

Wesley S. uit Amsterdam

Wesley S. uit Amsterdam

Timmerman

Tijdens de face-to-face sollicitatietrainingen heb ik geleerd om mezelf op een overtuigende wijze te presenteren, zonder te ‘oversellen’. Door de grondige voorbereiding was het echte gesprek een stuk minder eng. Resultaat: na drie weken had ik een baan!

Ayesha L. uit Amsterdam

Ayesha L. uit Amsterdam

Arts

Ik kon binnen 24 uur een face-to-face sollicitatietraining van Bas krijgen. Hij traint op een vrolijke en directe manier en de intensieve voorbereiding op het gesprek heeft me dan ook uitstekend geholpen om een baan te vinden. Ga zeker zo door!

Marjolein V. uit Rotterdam

Marjolein V. uit Rotterdam

Secretaresse

volg-een-sollicitatietraining-button